Düzenli Evimiz & Hayatımız

:kahve:Hayırlı günleeerrr hanımlar Sabah eşim iş yerinden izin aldı beraber erkenden doktora gittik Çok şükür her şey yolundaymış hiçbir sıkıntı yokmuş Bir ufak Korktuk ama hamdolsun sonra eve geldim aşırı uykum var ama kahve içmek istedi canım çaklıtla size de selam vereyim dedim IMG_20241112_113923.jpg

:kahve:Hayırlı günleeerrr hanımlar Sabah eşim iş yerinden izin aldı beraber erkenden doktora gittik Çok şükür her şey yolundaymış hiçbir sıkıntı yokmuş Bir ufak Korktuk ama hamdolsun sonra eve geldim aşırı uykum var ama kahve içmek istedi canım çaklıtla size de selam vereyim dedimEki Görüntüle 3502265
iyi olmasına çok sevindim :KK200: anne yorgun olunca bebek de daha sakin oluyo birkaç güne hareketlenir

:kahve:Hayırlı günleeerrr hanımlar Sabah eşim iş yerinden izin aldı beraber erkenden doktora gittik Çok şükür her şey yolundaymış hiçbir sıkıntı yokmuş Bir ufak Korktuk ama hamdolsun sonra eve geldim aşırı uykum var ama kahve içmek istedi canım çaklıtla size de selam vereyim de
iyi bakalım çok şükür herşey yolundaymış :nazar:

Şu saatte bütün enerjimi emdi mete ya. Sabahın 7sinde kalkıyo öglene dogru mızmızlıklar tutturmalar can sıkıntısı bugun bi parka cıkarmam lazım cünkü uyuttum heö yorulsun hem enerjisini atsın aksam yine 8de uyuturum. Güne erken baslıyo erkenden sıkılıyo 9a kadar uyusa razıyım ama yok 6 bucuk 7 en gec 7 bucuk 8 bucukta felan kalkarsa basımıza taş yağar aman diyim😂

Herkese merhaba
Bugün tekrar kan verdim değer az artmış doktor çok umutlu konuşmadı, Perşembe günü tekrar kan ver bakalım dedi 😢
Çok üzüldüm ağlamaktan helak oldum 😞 sağlıklı artış olmamış düzelme ihtimali de yok Allah bilir tabi ama çok üzgünüm 😔😔😢
Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Üzülme de diyemem. Ne hissediyosan onu yaşa. Allah gönlüne göre versin 🌸🌸

Herkese merhaba
Bugün tekrar kan verdim değer az artmış doktor çok umutlu konuşmadı, Perşembe günü tekrar kan ver bakalım dedi 😢
Çok üzüldüm ağlamaktan helak oldum 😞 sağlıklı artış olmamış düzelme ihtimali de yok Allah bilir tabi ama çok üzgünüm 😔😔😢
Kaç haftalık beta değerleri nasıl

:kahve:Hayırlı günleeerrr hanımlar Sabah eşim iş yerinden izin aldı beraber erkenden doktora gittik Çok şükür her şey yolundaymış hiçbir sıkıntı yokmuş Bir ufak Korktuk ama hamdolsun sonra eve geldim aşırı uykum var ama kahve içmek istedi canım çaklıtla size de selam vereyim dedimEki Görüntüle 3502265
Oh gözün aydın çok şükür. Öyle yapıyo arada bu minnaklar. ♥️

Herkese merhaba
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz en doğru zamanı ancak o bilir inşalla o vakkit tez zamanda gelir üzme kendini 🤲🏻

Sabah çocuklarla beraber kan vermeye gittik, hepimizin değerlerine bi bakılsın.
Döndüm pilatese gittim.
Geldim, aç gittiğim için mi regl başlıcak bugun ondan mı bilmem, bi anormal hissettim.
Ama durmadım.

Evi süpürdüm
Lavaboları, wcleri yıkadım
Yemek koydum
Şimdi market alışverişine
Koca kişisi evdeyken her işi halletmeli 🤸

Akşam yemeğine misafir var.
Misafir sayılmaz anam babam kardeşim gerçi

Yoğunum ve pilim bitecek, bitince ne olacağını da biliyorum.
Neyse..
Hayırlı günler herkese

Herkese merhaba
Merhaba canım Rabbimizim mücizeleri ve hazineleri sonsuz Rabbim gönlündekini sana kolaylıkla nasip etsin inşallah 🌸

Kaç haftalık beta değerleri nasıl
Kaç haftalık olduğunu tam olarak bilmiyorum ben tüp bebek tedavisi gördüm, 7 Kasım'da beta hcg değerim iyidi 135 çıkmıştı bugün beta verdim 223 çıktı doktor artışı sağlıklı değil dedi moralim çok bozuk 😔😢 ne savaşlar verdiğimi neler yaşadığımı Allah biliyor 😢 bu 4.transferimdi çok yoruldum gerçekten 😔😔daha önce 2 düşüğüm oldu 😔 Allah'ım bana dayanma gücü versin 🤲

Kaç haftalık olduğunu tam olarak bilmiyorum ben tüp bebek tedavisi gördüm, 7 Kasım'da beta hcg değerim iyidi 135 çıkmıştı bugün beta verdim 223 çıktı doktor artışı sağlıklı değil dedi moralim çok bozuk 😔😢 ne savaşlar verdiğimi neler yaşadığımı Allah biliyor 😢 bu 4.transferimdi çok yoruldum gerçekten 😔😔daha önce 2 düşüğüm oldu 😔 Allah'ım bana dayanma gücü versin 🤲
Amin 🤲 kusura bakmayın ben de detay soruyorum özür dilerim
Allahım en kısa ve hayırlı zamanda sana evlat nasip etsin, Allah yar ve yardımcın olsun

değerin azda olsa artmış hemen moralini bozma lütfen Allah büyüktür bi sonraki değerine bi baksınlar bakalım

X