- 28 Ekim 2022
- 5.861
- 14.336
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi olmasına çok sevindim anne yorgun olunca bebek de daha sakin oluyo birkaç güne hareketlenirHayırlı günleeerrr hanımlar Sabah eşim iş yerinden izin aldı beraber erkenden doktora gittik Çok şükür her şey yolundaymış hiçbir sıkıntı yokmuş Bir ufak Korktuk ama hamdolsun sonra eve geldim aşırı uykum var ama kahve içmek istedi canım çaklıtla size de selam vereyim dedimEki Görüntüle 3502265
Allah razı olsun aynen demek ki yorgunluktandıiyi olmasına çok sevindim anne yorgun olunca bebek de daha sakin oluyo birkaç güne hareketlenir
iyi bakalım çok şükür herşey yolundaymışHayırlı günleeerrr hanımlar Sabah eşim iş yerinden izin aldı beraber erkenden doktora gittik Çok şükür her şey yolundaymış hiçbir sıkıntı yokmuş Bir ufak Korktuk ama hamdolsun sonra eve geldim aşırı uykum var ama kahve içmek istedi canım çaklıtla size de selam vereyim de
swett tam mevsimi brokolinin niye buzluğa koyucan az az alsana taze daha iyi değilmiAcil acil
Brokoli buzluğa koycam da ahsen için haşlayıp mı koyulur yoksa çiğ mi koyan var mı
Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Üzülme de diyemem. Ne hissediyosan onu yaşa. Allah gönlüne göre versinHerkese merhaba
Bugün tekrar kan verdim değer az artmış doktor çok umutlu konuşmadı, Perşembe günü tekrar kan ver bakalım dedi
Çok üzüldüm ağlamaktan helak oldum sağlıklı artış olmamış düzelme ihtimali de yok Allah bilir tabi ama çok üzgünüm
Kaç haftalık beta değerleri nasılHerkese merhaba
Bugün tekrar kan verdim değer az artmış doktor çok umutlu konuşmadı, Perşembe günü tekrar kan ver bakalım dedi
Çok üzüldüm ağlamaktan helak oldum sağlıklı artış olmamış düzelme ihtimali de yok Allah bilir tabi ama çok üzgünüm
Oh gözün aydın çok şükür. Öyle yapıyo arada bu minnaklar.Hayırlı günleeerrr hanımlar Sabah eşim iş yerinden izin aldı beraber erkenden doktora gittik Çok şükür her şey yolundaymış hiçbir sıkıntı yokmuş Bir ufak Korktuk ama hamdolsun sonra eve geldim aşırı uykum var ama kahve içmek istedi canım çaklıtla size de selam vereyim dedimEki Görüntüle 3502265
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz en doğru zamanı ancak o bilir inşalla o vakkit tez zamanda gelir üzme kendiniHerkese merhaba
Çok şükür aynen Bi ufak korkuttu annişiOh gözün aydın çok şükür. Öyle yapıyo arada bu minnaklar.
Merhaba canım Rabbimizim mücizeleri ve hazineleri sonsuz Rabbim gönlündekini sana kolaylıkla nasip etsin inşallahHerkese merhaba
Kaç haftalık olduğunu tam olarak bilmiyorum ben tüp bebek tedavisi gördüm, 7 Kasım'da beta hcg değerim iyidi 135 çıkmıştı bugün beta verdim 223 çıktı doktor artışı sağlıklı değil dedi moralim çok bozuk ne savaşlar verdiğimi neler yaşadığımı Allah biliyor bu 4.transferimdi çok yoruldum gerçekten daha önce 2 düşüğüm oldu Allah'ım bana dayanma gücü versinKaç haftalık beta değerleri nasıl
Amin kusura bakmayın ben de detay soruyorum özür dilerimKaç haftalık olduğunu tam olarak bilmiyorum ben tüp bebek tedavisi gördüm, 7 Kasım'da beta hcg değerim iyidi 135 çıkmıştı bugün beta verdim 223 çıktı doktor artışı sağlıklı değil dedi moralim çok bozuk ne savaşlar verdiğimi neler yaşadığımı Allah biliyor bu 4.transferimdi çok yoruldum gerçekten daha önce 2 düşüğüm oldu Allah'ım bana dayanma gücü versin
değerin azda olsa artmış hemen moralini bozma lütfen Allah büyüktür bi sonraki değerine bi baksınlar bakalımKaç haftalık olduğunu tam olarak bilmiyorum ben tüp bebek tedavisi gördüm, 7 Kasım'da beta hcg değerim iyidi 135 çıkmıştı bugün beta verdim 223 çıktı doktor artışı sağlıklı değil dedi moralim çok bozuk ne savaşlar verdiğimi neler yaşadığımı Allah biliyor bu 4.transferimdi çok yoruldum gerçekten daha önce 2 düşüğüm oldu Allah'ım bana dayanma gücü versin