Hiç kısıtlamadım çekmece dolap açması konusunda tehlikeli şeyleri aldım başka yerlere koydum hep. Çekmece karıştırmayı bıraktı artık. Zaten kesici şeyler dediğin gibi tezgahta duruyordu. Şimdi napıyor biliyor musun çekmecenin tutma yerlerine basıp tezgaha çıkıyor çıktığı gibi de ayağa kalkıyor. Bi yemeği ne zorlukla yapıyorum mutfağa giresim gelmiyor valla
Onu geçen sene yapıyordum baya işe yarıyordu. Şimdi ilgilenmiyor bile. Diyorum ya gözü yükseklerde. Sandalyesini alıp geliyor bulaşık yıkayım diyeÖnüne plastikleri koyardım ben oynardı biraz o arada doğrama vs yapardım hep.
Bundan da vazgeçecek ama bi süre daha idare edicen artık
Neresi kısa kızYazmayı unuttuğum varsa çok üzülürümzaten saatlerce çalıştım ama yazınca kısacık görünmüş
Şov yapıyor çocuum
Eşime dedim ki çevir kafanı tanımıyoruzŞov yapıyor çocuum
Benim oğlum da altına kaçırdığı zaman görmeyeyim diye anne yanımda dur ama bi arka tarafa bak diyorBide diyor ki bişey yapacağı zaman anlıyorum ya işte gel falan deyince. Beni orda bekleheh bekleyim olur
İşte daha uzun görünsün diyeNeresi kısa kız
astım
Diye onu bile ayrı yazmışın
MaşAllah ya hallere bak
Ay böyle baskasının evinde sacma sapan hareketler yapınca benim cocuklar bende sey diyorum. Ya bu cocukların anası babası kim alsınlar şunları burdan diyorum
Şunu çok canım çektiHer yer toplu
Burdan ne kadar hoş gözüküyor demiMaşAllah ya hallere bak
Benim en ufak yiğende fenaBurdan ne kadar hoş gözüküyor demi
Benim küçük kız düğün meraklısıydı
Bunu okumadan yazdımAy böyle baskasının evinde sacma sapan hareketler yapınca benim cocuklar bende sey diyorum. Ya bu cocukların anası babası kim alsınlar şunları burdan diyorum