- 12 Haziran 2019
- 17.533
- 106.304
- 36
Aynen öyle ya. Bütün sayfayı kaplamalıydıDemi çok sinir bozucu o kadar iş yap azıcık bişey olsun
Cok hareketliydi son gunlerde hatta geceleri uyuyamıyordum 2 gundur o kadar yavasladı kı bırden bıreHareketli olmak iyidir zinde tutar
Neden korkuttu güzel haberlerle git gel insallah
Yapasım var ama işte uyku ağır basıyorAksam aksam durun is yapmayın ya
Ama hareket var değil miCok hareketliydi son gunlerde hatta geceleri uyuyamıyordum 2 gundur o kadar yavasladı kı bırden bıre
Üzme kendini canım. O da yoruldu dinleniyor belki annesiCok hareketliydi son gunlerde hatta geceleri uyuyamıyordum 2 gundur o kadar yavasladı kı bırden bıre
Var var doktorumla sureklı mesajlaşıyoruz bugun gıdıcektın ama yetısemedım doktora yarın sabah, ge dırek dedı ıcın rahatlasın dedıAma hareket var değil mi
Yorgun musun ondan olabilir. Bisey yoktur içini ferah tut bazen öyle seyler yapıyolarCok hareketliydi son gunlerde hatta geceleri uyuyamıyordum 2 gundur o kadar yavasladı kı bırden bıre
İnşallah canımÜzme kendini canım. O da yoruldu dinleniyor belki annesiyarın gideceksin zaten kalbini ferah tut
Evet cok yorgunum cuma cumartesi cok asırı yoruldumYorgun musun ondan olabilir. Bisey yoktur içini ferah tut bazen öyle seyler yapıyolar
Hahaha uyu mademYapasım var ama işte uyku ağır basıyor
Oda yorulmus demekki korkma her sey yolundadır. Yarın git için rahat etsinEvet cok yorgunum cuma cumartesi cok asırı yoruldum
Kalbini ferah tut o zaman sıkıntı yoktur önemli olan hareket etmesi. Benim ki başlarda çok aşırı hareketli iken sonraki zamanlarda baya yavaşlamıştı demek ki yerleri falan daralıyor büyüdükçeVar var doktorumla sureklı mesajlaşıyoruz bugun gıdıcektın ama yetısemedım doktora yarın sabah, ge dırek dedı ıcın rahatlasın dedı
Ben hazırım gidip yatıcam birazdan sen de gel
İnşallah Allah razı olsun içimi ferahlattınızOda yorulmus demekki korkma her sey yolundadır. Yarın git için rahat etsin
Hiç kısıtlamadım çekmece dolap açması konusunda tehlikeli şeyleri aldım başka yerlere koydum hep. Çekmece karıştırmayı bıraktı artık. Zaten kesici şeyler dediğin gibi tezgahta duruyordu. Şimdi napıyor biliyor musun çekmecenin tutma yerlerine basıp tezgaha çıkıyor çıktığı gibi de ayağa kalkıyor. Bi yemeği ne zorlukla yapıyorum mutfağa giresim gelmiyor vallasweetgirlcandy eltimin oğlu çok karıştırırdı uzanıp açardı çekmeceleri
Aylarca kaşıklığını tezgah üstünde en geride tuttu yetişemiyor oraya diye.
Çekmece dolap kilitleri vs çok kullandık biz de. Tamamen engel olamıyor bazıları ama çocuğun hızını kesiyor zaten yalnız bırakmıyoruz.
Demek ki bakalım ıyı olsun saglıklı olsundaKalbini ferah tut o zaman sıkıntı yoktur önemli olan hareket etmesi. Benim ki başlarda çok aşırı hareketli iken sonraki zamanlarda baya yavaşlamıştı demek ki yerleri falan daralıyor büyüdükçe