Bugun keyifsizım yarın doktora gıdıcez bebısım bıraz benı korkuttuNormalde eşimi gönderdikten sonra tekrar uyurum bugün uyuyamadım
Çöpleri çıkardım
Evi topladım
Cumartesi akşamından kalma makina da ve tezgahtaki yıkanmış temiz bulaşıkları yerleştirdim
Pazar sabahından kalma lavabodaki bulaşıkları makineye attım
Şimdi uyuyasım var
Okuyorum canikom bazen de ahsenin peşinden koşarken okuyamıyorum aklıma bile gelmiyorSen içinden oku arada en iyisi
Hareketli olmak iyidir zinde tutarBende otursam dursambabaya çekmiş benimki de işte
Neden korkuttu güzel haberlerle git gel insallahBugun keyifsizım yarın doktora gıdıcez bebısım bıraz benı korkuttu
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
2 posta kurutma
1 posta çamaşır makinesi çalıştırdım
Çamaşırları katladım
Robot evi süpürdü
Yemeğim vardı..
Geldim geldimGel canım ben çay içmeye devam ediyorum
Şekerçim dönem olarak tam dur yapmadan anlamama zamanı onun için sabırlı ol öfkene yenilme kuzumAblaa düşüyor zaten akşama kadar kaç kere kötü düştüğü oluyor ağlamıyor bile. Yani başka çocuk olsa ağlar durur. Dün sandalyeden sallanarak iniyordu derin dondurucuyla arasında kaldı kulağı geldi şişti mosmor oldu 5 saniye sürdü ağlaması. Ağlak bi çocuk değil düşünce gel bişey olmadı derim falan. Ama şu son aylarda çok çok arttı. Bilmiyorum belki bu 2 yaş sendromu falan ondan böyledir daha fazla olmasının sebebi
Yarın artıkBugün birsürü iş yaptım ama aklım hala yapmadıklarımda
Afiyet olsun ben çaydanlığı kapattımGeldim geldim
O zaman hemennnnAfiyet olsun ben çaydanlığı kapattım
en sevdiğin kelimeyi yazıyorum hazırmısııınnnçok uykum var
Yarına bu hevesim kalır mı bilmemYarın artık
Aksam aksam durun is yapmayın yaYarına bu hevesim kalır mı bilmem
İnşallah ablam.Şekerçim dönem olarak tam dur yapmadan anlamama zamanı onun için sabırlı ol öfkene yenilme kuzum
Demi çok sinir bozucu o kadar iş yap azıcık bişey olsunYazmayı unuttuğum varsa çok üzülürümzaten saatlerce çalıştım ama yazınca kısacık görünmüş
Hesabın adına mı güleyim ali rızaya mı ben yatsam oraya ki yatamam kesin çıtırdar iskeleti