- 8 Aralık 2011
- 43.997
- 153.430
Onüme düştü bonusum bu ara bendede var öyle haller kusura bakma durduk yere canını sıktıysamÇok hüzünlenirim bu şarkıda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onüme düştü bonusum bu ara bendede var öyle haller kusura bakma durduk yere canını sıktıysamÇok hüzünlenirim bu şarkıda
Yarı açık bonus. Sabah tüm kapalıydı sanki orda kulağım yok gibiydi şimdi en azından kulak var orda biliyorum randevu bulabilirsem yarın gitcem bakalımKulağın nasıl oldu sweet
Bence su kaçmıştır şekerçiğim o kulağanın üzerine yat dr git mutlakaYarı açık bonus. Sabah tüm kapalıydı sanki orda kulağım yok gibiydi şimdi en azından kulak var orda biliyorum randevu bulabilirsem yarın gitcem bakalım
Efseriko su kaçsa banyodan çıkınca olmaz mı yarım saat sonra falan oldu. Kulağın üzerine gece yattım sabaha kadar diğer tarafa yatamadım çocuk ağlasa sesini duyamam diye. Komple ses gidiyor sağlam kulağı kapatıncaBence su kaçmıştır şekerçiğim o kulağanın üzerine yat dr git mutlaka
Çok Geçmiş osun sen bir doktora gitEfseriko su kaçsa banyodan çıkınca olmaz mı yarım saat sonra falan oldu. Kulağın üzerine gece yattım sabaha kadar diğer tarafa yatamadım çocuk ağlasa sesini duyamam diye. Komple ses gidiyor sağlam kulağı kapatınca
Hatırlayamadım sormus muydum kac yasında kızınBugün bi garibim. Dokunsalar ağlayacak gibiyim gerçi ağlıyorum da. Ne yapacağımı bilmiyorum ahsene karşı. Aşırı hareketli biliyorsunuz demiştim. Ve sürekli tehlikeli şeyler yapıyor. Kızıyorum olmuyor, güzelce anlatıyorum olmuyor. Yani ne yapabilirim bilmiyorum. Bugün misafir vardı az kalsın çaycıyı üzerine dökecekti tezgahta başka şeylere uzanırken son anda gördüm. O anın etkisiyle vurdum sonra ağladım vurduğum için. Ama bazen dağlara taşlara bağırasım geliyor. Çok şükür iyi ki var sabret diyorum ama bi yerden sonra patlıyorum çünkü sürekli bu şekildeyiz evde. Evin dağılması falan artık sorun değil. Sorun tehlikeli şeyler yapması sürekli
Afiyet olsun çayla eşlik ediyorumHadi gelin kahveler benden bugun
2.5 yaşındaHatırlayamadım sormus muydum kac yasında kızın
Şimdi tam birşeyleri keşfetme zamanları swetimm ne yapacakları belli olmuyor. Sabır geçecek bu günlerde Allah ın izni ile inşaAllahBugün bi garibim. Dokunsalar ağlayacak gibiyim gerçi ağlıyorum da. Ne yapacağımı bilmiyorum ahsene karşı. Aşırı hareketli biliyorsunuz demiştim. Ve sürekli tehlikeli şeyler yapıyor. Kızıyorum olmuyor, güzelce anlatıyorum olmuyor. Yani ne yapabilirim bilmiyorum. Bugün misafir vardı az kalsın çaycıyı üzerine dökecekti tezgahta başka şeylere uzanırken son anda gördüm. O anın etkisiyle vurdum sonra ağladım vurduğum için. Ama bazen dağlara taşlara bağırasım geliyor. Çok şükür iyi ki var sabret diyorum ama bi yerden sonra patlıyorum çünkü sürekli bu şekildeyiz evde. Evin dağılması falan artık sorun değil. Sorun tehlikeli şeyler yapması sürekli
İnşallah ablam yaa. Kısıtlamak istemiyorum yapsın görsün diye. Mesela kanepenin sırt kısmına çıkıyor yürüyor orda tutunmadan. Duvar olmayan tarafta da yapıyor aynısını. Seslenmiyorum vazgeçer diye yok. Zaten bi yapma desem Allaaaah daha çok yapıyor. Kaydırağı var ayakta kayıyor. Düşüyor canı yanıyor ama ağlamıyor bile. Anlam veremiyorumŞimdi tam birşeyleri keşfetme zamanları swetimm ne yapacakları belli olmuyor. Sabır geçecek bu günlerde Allah ın izni ile inşaAllah
Biraz eskileri okudum geceleri yer silmeler falan varmış gitmemAktif Lora gel bir iki sohbet edek yine git ben sana poşet alırım
Duvar silme kaosunu gördün müBiraz eskileri okudum geceleri yer silmeler falan varmış gitmem
Sağolasın yavruş. Hiç sorma. Dün duşa çıktım. Kulak çöpünü daha sokar sokmaz ses gitti sanki pamuk içinde kalmış gibi. Hiç duymuyor. Ara ara komple değişik bir şey oluyor sanki orası komple hissizleşmiş de kulağım yokmuş gibi. Sonra düzeliyor ama ses yok hiçsweetgirlcandy kulağına noldu canım çok geçmiş olsun
Yapma demek onlar için hadi koş yap ile eşit malesefİnşallah ablam yaa. Kısıtlamak istemiyorum yapsın görsün diye. Mesela kanepenin sırt kısmına çıkıyor yürüyor orda tutunmadan. Duvar olmayan tarafta da yapıyor aynısını. Seslenmiyorum vazgeçer diye yok. Zaten bi yapma desem Allaaaah daha çok yapıyor. Kaydırağı var ayakta kayıyor. Düşüyor canı yanıyor ama ağlamıyor bile. Anlam veremiyorum
Yok onu göremedim daha. Bonus halıları kivirmisti bingoylan kovayı sunum yapmış ona güldüm gshdhddjDuvar silme kaosunu gördün mü