- 28 Ekim 2022
- 5.858
- 14.315
- 28
Yemeği annem yapmıştı .Yemeği kim yaptı mesela? Tamam uzun uzun oturuyor ama sana yardımcı olmak için bişeyler yapıyor mu? Yoksa komşusuna gelmiş gibi mi oturuyor.
Mama vermeyi çocuklar bile yapar . Misafir gibi gelip gitmenin ne anlamı var. Hayır annene de yazıkYemeği annem yapmıştı .
Olanı yicektim zaten ben bugün.
sadece umuta biberonda mama veriyor.
Annem bugün evine gitti...Mama vermeyi çocuklar bile yapar . Misafir gibi gelip gitmenin ne anlamı var. Hayır annene de yazık
Madem aklına gelmiyor sen güzellikle yardım edebileceği şeyler söyle. Boş boş oturamayınca bikaç gün sonra gelmeyi de azaltır zaten.
Ayıp ama yani madem geliyorsun ya yardım et ya da kalk git bi süre sonra. Valla ben kv ile küsüm. Ama gelmesine müsaade etmiştim yeni doğduğunda zaten üstümde oturuyordu. Gelirdi yarım saat falan oturur giderdiİki ablamda doğum yaptı zamanında...
Onların kayınvalideleri bi iki saat oturup giderlerdi.
Bu benim ki başka bi çeşit.
Ahahaha valla parladı yani yıkamış gibiKoltuklarım parladı diyince koltuk yıkama sandım canım. Sağol bi bakayım
Görümcenin kızını da alıp gelmez inşallahŞimdi çıktı yukarıya.
Yarın görümcemin kızına bakıcak okul ara tatil ya. bi kaç gün kızla uğraşır.
Bu en azından iyi .
Kafamı dinlerim.
bi günde eşimin nenesine gitcekmiş .
(Yani kaynanam kendi annesine )
Yok .Görümcenin kızını da alıp gelmez inşallah
Sanki zorla tutuluyor ordaBide bana diyorki yukarda daha çamaşır işim var .
Niye söylüyorsa.
Aman iyi bari. Demiştin ya zaten kıskanıyor odayı dağıttı diye. Aman dedim getirir de yanındaYok .
Görümcemin kızı biraz hareketli durmuyor bunu bildikleri için
bi araya getirmek istemiyorlar ..
o konuda rahatım.
Görümcemin eşi öğretmen öğleden sonra kızı yukardan alıp kendi bakacakmış devamında böyle program kurmuşlar.
Duydum
A geçmiş olsunAkşam yemeğini hazırlarken elim kestim 2 dikiş atıldı
Biraz o kulağının üstüne yatsan su kaçtıysa akar belkiValla eşimde baloncuk olmuştur diyorrahatsız edici bi uğultu değil de hafiften var gibi. Uzun süre kulaklık takarsın da kulağın bi garip olur ya uyuşmuş gibi falan öyle gibi değişik bir şey
Evet kıskanç zaten.Aman iyi bari. Demiştin ya zaten kıskanıyor odayı dağıttı diye. Aman dedim getirir de yanında
Yemeğini bende yiyor şuan .
Normalde kayınpeder yukarıya çağırdı kendisini bi ara gelirim dedi.
Tövbe yarabbim
Afiyet olsun geçmiş olsun canm, ne örüyorsunİyi akşamlar
Hesteyiz diye boş mu durak?
Mutfak toplu️