- 2 Ağustos 2013
- 34.118
- 101.456
şuan burda .Ohhh ne güzel başbaşaKayınvaliden sürekli geliyor mu Seda?
Burnuma bi düzenek lazım böyle kopar sil olmuyor kafamda rulo durmalı ihtiyaç halinde inmeli anında silmeliyim
Canım geçmiş olsun şimdi nasıl?Bende. Köye gittik akşam geldik. Ahsenin ateşi çıktı uyandı. Şimdi uyudu geri eve hayrım dokunmadı
Ya yazmıştın galiba ama unuttum ne kullanıyordun ? Bi de memnun musun? Ben de bi bakayım .Oturma odasını süpürdüm, buharladım, toz aldım
Aynen yapacak bir şey yok. Gelsin yardımcıda olur inşallahşuan burda .
yapacak bi şey yok.
Bu özel konuda . Aynı bina site
Sabaha doğru arttı biraz ateşi şu an iyi şükür destek kuvvet takviyeCanım geçmiş olsun şimdi nasıl?
Ya yazmıştın galiba ama unuttum ne kullanıyordun ? Bi de memnun musun? Ben de bi bakayım .
Başıma gelmedi kullanmıyorum ben.Kızlar kulağıma bişey oldu duştan çıktım sorun yoktu. Kulak çöpünü daha sokar sokmaz ses gitti hiç duymuyorum. Ağrı sızı bişey yok başına gelen var mı ne yapayım
Daha çok iş karışıyorAynen yapacak bir şey yok. Gelsin yardımcıda olur inşallah
Sakız çiğne belki iyi gelirKızlar kulağıma bişey oldu duştan çıktım sorun yoktu. Kulak çöpünü daha sokar sokmaz ses gitti hiç duymuyorum. Ağrı sızı bişey yok başına gelen var mı ne yapayım
Kulak zarına zarar vermiş olabilir misinKızlar kulağıma bişey oldu duştan çıktım sorun yoktu. Kulak çöpünü daha sokar sokmaz ses gitti hiç duymuyorum. Ağrı sızı bişey yok başına gelen var mı ne yapayım
şu oturma sürelerini biraz daha kısa tutsalar .
Ben evdeki işime bakacam.
umut uyuduğu gibi.
aha çamaşır işim var mesela.
inşallah yetişirim.
Eşim geç geliyor bu akşam 9 buçuk gibi.
Yaptım sakız falan çiğnedim yoookBaşıma gelmedi kullanmıyorum ben.
Esneme hareketleri, çeneni oynatarak hareketler yap bakalım iyi gelecek mi swetimmm
Allah yardımcın olsun zor öyle deDaha çok iş karışıyor
Denedim bana mısın demiyorSakız çiğne belki iyi gelir
Geçmiş olsun sweet geçici bir şeydir muhtemelen yine de bi dr görünmek lazım.Yaptım sakız falan çiğnedim yoook