- 2 Ağustos 2013
- 34.111
- 101.411
Sanmıyorum çünkü daha biraz girdi oldu. Acı falanda olmadıKulak zarına zarar vermiş olabilir misin
Ay inşallah hiç ses yok resmen diğer kulağımı kapatınca. Aile hekimi de sorunlu bizim. Bakıyım duruma göre bişey yapcam artıkGeçmiş olsun sweet geçici bir şeydir muhtemelen yine de bi dr görünmek lazım.
Sabah aile hekimine bi gitsen
Çok ilginç ya. Banyoda su birikti de sen dokundurunca içeri mi kaçtı dicem ama su olduğu zaman uğultu oluyorSanmıyorum çünkü daha biraz girdi oldu. Acı falanda olmadı
Valla eşimde baloncuk olmuştur diyorÇok ilginç ya. Banyoda su birikti de sen dokundurunca içeri mi kaçtı dicem ama su olduğu zaman uğultu oluyor
Buharlı koltuk yıkama makinası mı ? Modelini de yazabilir misin canım ya ben de almak istiyorum ama karar veremiyorum.Sabaha doğru arttı biraz ateşi şu an iyi şükür destek kuvvet takviye
Pirantech marka ay valla ben çok sevdim kanepeler bi güzel parlıyor ki
Benim işim çok zor .Allah yardımcın olsun zor öyle de
Canım bi acile mi gitsen acaba. Damla falan verir en azından iyi gelir.Valla eşimde baloncuk olmuştur diyorrahatsız edici bi uğultu değil de hafiften var gibi. Uzun süre kulaklık takarsın da kulağın bi garip olur ya uyuşmuş gibi falan öyle gibi değişik bir şey
Seda uzun uzun kalıp ne yapıyorlar mesela?Benim işim çok zor .
bu ilk bebeğimde bu kadar macera olay yaşadım.
İkinci çocuğu bile şimdiden hiç düşünmüyorum...
Sürekli oturdukları için rahat hareket edemiyorum ki...Sen kimseyi beklemiycen seda ömrün gider yoksa ıyudumu koy yatağa deki uyumuşken ben şunu yapayım uyanınca hep onunla ilgileniyorum.
Ah keşke demiKeşke başka şey dileseydim
Yemeğini bende yiyor şuan .Seda uzun uzun kalıp ne yapıyorlar mesela?
Yok koltuk yıkama değil. Buharlı makineBuharlı koltuk yıkama makinası mı ? Modelini de yazabilir misin canım ya ben de almak istiyorum ama karar veremiyorum.
Acilde de bakarlar mı ki acabaCanım bi acile mi gitsen acaba. Damla falan verir en azından iyi gelir.
Annelerine çektilerseOyuncakları çocukların önüne döktüm. İstediklerinizi seçin gerisini atıcam dedim. Bi gayretle oyuncak ayıklıyorlar
Tövbe yarabbimYemeğini bende yiyor şuan .
Normalde kayınpeder yukarıya çağırdı kendisini bi ara gelirim dedi.
İki ablamda doğum yaptı zamanında...Tövbe yarabbim
Yemeği kim yaptı mesela? Tamam uzun uzun oturuyor ama sana yardımcı olmak için bişeyler yapıyor mu? Yoksa komşusuna gelmiş gibi mi oturuyor.Yemeğini bende yiyor şuan .
Normalde kayınpeder yukarıya çağırdı kendisini bi ara gelirim dedi.
Koltuklarım parladı diyince koltuk yıkama sandım canım. Sağol bi bakayımYok koltuk yıkama değil. Buharlı makine
Bu benim ki
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dur bakıcam birazdan çekmişler miAnnelerine çektilerse