- 28 Ekim 2022
- 5.823
- 14.237
- 28
Zil çaldı eşim geldi diye kapıya gttm.LOhusa tek bırakılmaz diye mi acaba duruyor? Biz de kendi gelinimizin yanında durduk da tabi hizmet beklemedik lohusaya hizmet ettik.
Gurban olim ben bene
Yine kafam karıştı ya yıkama mı alsam yoksa buharlıdan mıAhahaha valla parladı yani yıkamış gibiyıkamadan kolay hali yıkama da aldık ablam annem ortak ama zor ya kolum kopuyor resmen
İş yapıyoruz akşam akşamNerde bu milleeeet
Saç bandı deniycem böyle 4 parçayı örücem birbirine inşAfiyet olsun geçmiş olsun canm, ne örüyorsun
Zil çaldı eşim geldi diye kapıya gttm.
Kaynanada gelmiş
Tövbe estağfrullah.
öyle olmuyokiSakin ol canım şu an ilk zamanlar merak da vardır tabi pek düşünceli de değiller.
Sen yavruyu yatırınca anne yatmam lazım süt için de yat odana geçip
Selam hoşgeldinizSelam kızlarrr
Selam . Üye olur olmaz burayı nasıl bulabildinizSelam kızlarrr
Evet saat 10 buçukta gitti.Sakin ol canım şu an ilk zamanlar merak da vardır tabi pek düşünceli de değiller.
Sen yavruyu yatırınca anne yatmam lazım süt için de yat odana geçip
Zor olmadı :))Selam . Üye olur olmaz burayı nasıl bulabildiniz
öyle olmuyoki
Çay vakti birlikte olmak istiyorlar
Ben 28 yaşındayım.İşte bundan sonra onların isteği yok bebek yöneticek seni ve sende onların yanında duramıycaksın.
Emicek çocuk uzun uzun emerken bezini dolduracak temizle yatır üstüne geçerse bi de onu değiş uyutmaya çalış çay keyfi yapacak zamanın değil ki onu pişpişlerken sen dalarsın biraz.
BEnden küçük müsün bilmiyorum seda dost tavsiyesi olsun hiç bir şey için olmuyor deme öyle bir olur ki herkes şaşırır.
Sen şu an başkasını düşüncek durumda değilsin 10 günlük lohusasın ve ameliyatlısın insan olan zaten sana çaya gelmez. Gelir sana yardım eder gider.
Kadının mahrem zamanı sürekli kp evde olmaz kv de bi yere kadar.
Dediğin gibi endişe de eder belki ilk bebek acemilik olur diye onun da bi çizgisi olmalı
Sağol canımA geçmiş olsun