Düzenli Evimiz & Hayatımız

öyle olmuyoki
Çay vakti birlikte olmak istiyorlar

İşte bundan sonra onların isteği yok bebek yöneticek seni ve sende onların yanında duramıycaksın.
Emicek çocuk uzun uzun emerken bezini dolduracak temizle yatır üstüne geçerse bi de onu değiş uyutmaya çalış çay keyfi yapacak zamanın değil ki onu pişpişlerken sen dalarsın biraz.

BEnden küçük müsün bilmiyorum seda dost tavsiyesi olsun hiç bir şey için olmuyor deme öyle bir olur ki herkes şaşırır.

Sen şu an başkasını düşüncek durumda değilsin 10 günlük lohusasın ve ameliyatlısın insan olan zaten sana çaya gelmez. Gelir sana yardım eder gider.

Kadının mahrem zamanı sürekli kp evde olmaz kv de bi yere kadar.

Dediğin gibi endişe de eder belki ilk bebek acemilik olur diye onun da bi çizgisi olmalı

Ben 28 yaşındayım.
işte o kibarlık olan düşünce onlarda yok.
kayınvalide inince kayınpederde gündüz vakti geliyor bebek sevmeye.
Kayınpeder belli bi vakitten sonra gidiyo.
Kayınvalide kalıyor . En uzun Görümcemde hafta sonu kısa süreli uğrayıp gidiyor . Hafta içi zaten çalışıyor.

Selam kızlar hiç bu kadar her yönüyle saldığım bir dönem olmamıştı.
Ameliyat oldum, bebeğimin uyku düzeni bozuldu, 8 kg aldım derken evi de bıraktım gitti...
Henüz kış temizliği yapamadım, kadın cagiracagim halıları falan yıkamaya göndereceğim ama öncesinde biraz ayrıntı çekmece dolap duzenlemem lazım.
Belki biraz motive olurum diye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…