Gördüm şimdi neyse ki çözülmüş23.18 den bildiriyorum.
Çamaşırlar yıkandı, serildi.
Tüm ev süpürge verildi.
Bebişin bez dolabına yenileri eklendi, düzenleme yapıldı.
Akşam yemeği yaptım, bulaşıkları toplayıp makine çalıştırdım
Bebiş uyutuldu
Çayı da eşim yaptıişten geldi, en sevdiğim çikolatayı almış özürler dilendi
Ah ne güzel özür dilemeyi bilen bir eş. Bizim evde hic bi zaman haklı olan olamadım. Haklıda olsam hep haksızım.23.18 den bildiriyorum.
Çamaşırlar yıkandı, serildi.
Tüm ev süpürge verildi.
Bebişin bez dolabına yenileri eklendi, düzenleme yapıldı.
Akşam yemeği yaptım, bulaşıkları toplayıp makine çalıştırdım
Bebiş uyutuldu
Çayı da eşim yaptıişten geldi, en sevdiğim çikolatayı almış özürler dilendi
Gönder gelsinGelsin mi Erdal?
Çok geçmiş olsun Allah korumuşGünaydın hayırlı sabahlar dün akşamdan beri kendimde değilim akşam yemeğe davetliydik ya hazırlandık çıktık yağmur yağıyordu hafif araba kayar gibi olunca ben panik yaptım ben panik yapınca eşimde aniden frene bastı 360 derece araba kaydı o bi 40 50 saniye bütün hayatım gözümün önünden geçti tek düşündüğüm bana birşey olursada bari bebeğimi kurtarabilseler aşırı etkilendim Allahım korudu Hamd olsun sonra bir yere çarpmadan durduk.
Geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlar dün akşamdan beri kendimde değilim akşam yemeğe davetliydik ya hazırlandık çıktık yağmur yağıyordu hafif araba kayar gibi olunca ben panik yaptım ben panik yapınca eşimde aniden frene bastı 360 derece araba kaydı o bi 40 50 saniye bütün hayatım gözümün önünden geçti tek düşündüğüm bana birşey olursada bari bebeğimi kurtarabilseler aşırı etkilendim Allahım korudu Hamd olsun sonra bir yere çarpmadan durduk.
Çok geçmiş olsun şükür bir şey olmamış sadaka verin canımGünaydın hayırlı sabahlar dün akşamdan beri kendimde değilim akşam yemeğe davetliydik ya hazırlandık çıktık yağmur yağıyordu hafif araba kayar gibi olunca ben panik yaptım ben panik yapınca eşimde aniden frene bastı 360 derece araba kaydı o bi 40 50 saniye bütün hayatım gözümün önünden geçti tek düşündüğüm bana birşey olursada bari bebeğimi kurtarabilseler aşırı etkilendim Allahım korudu Hamd olsun sonra bir yere çarpmadan durduk.
Çok geçmiş olsun. Allah korumuşGünaydın hayırlı sabahlar dün akşamdan beri kendimde değilim akşam yemeğe davetliydik ya hazırlandık çıktık yağmur yağıyordu hafif araba kayar gibi olunca ben panik yaptım ben panik yapınca eşimde aniden frene bastı 360 derece araba kaydı o bi 40 50 saniye bütün hayatım gözümün önünden geçti tek düşündüğüm bana birşey olursada bari bebeğimi kurtarabilseler aşırı etkilendim Allahım korudu Hamd olsun sonra bir yere çarpmadan durduk.