Neyse geçer gider insallah bi an önce
Hatta ben fırın temizlediğim gün deterjan soludum da sesim burnum etkilendi sandım. Hala aynı fikirdeyim ama hasta da olabilirim.
Karışık
Ben bugun sıfır verim aldım heraldeGünü verimli degerlendireliyor muyum bilmiyorum an itibari ile uykum geldi bile saat on bile değil
Gün günü tutmuyor ya hem iş hem ev gücüm yetmiyor yemeği temizliği TV açıp bi film izleme gücüm yok bu araBen bugun sıfır verim aldım heraldeyani suan cay iciyorum cekirdek citliyorum cekirdegi posetten alıp direk masanın üstüne citliyorum öyle bi salmışlık dün neydim bugun neyim
Ama toplayıncaya kadar geçen zamanda o çayın tadı kaçıyor da dağınıkken de kafa orda oluyorMutfak duruyor biraz belimi boynumu dinlendirip kalkayım
Şimdi bir çay olsa ne güzel olurmutfak öyleken çayda içemem
Ay ne kadar haklı bir yorumAma toplayıncaya kadar geçen zamanda o çayın tadı kaçıyor da dağınıkken de kafa orda oluyor
Ama burası gerçekten bana faydalı oluyorÇok teşekkür ederimAllah razı olsun
Ben de aslında yapacaklarımı önceden planlayıp tik atmayı çok seviyorum her zaman düzenli disiplinli olamıyorum maalesef
SağolasınHiç bişeybüyük oglumla biz döner yedik esime cayla biseyker hazırladım kücügede corba ve yogurt ama cok istahı yoktu karnım agrıyo diyip duruyo en son böyle dediginde gece kusarak kalkmıstı hemen probiyotik verdim insallah biseyi kalmaz
Gecmis olsun
Oğullarımız yaşıtmış 2021 hangi ay doğumlu
Geçmiş olsun gönülüm inşaAllah ilerlemez dikkat et kendine, bol sıvı ve meyve tüketmeye çalışSelamlar herkese hayırlı akşamlar
Eve dönüş 16 40 gibiydi
Bir şeyler atıştırdım
Yemeklerim vardı makarna ve salata yaptım ilave olarak
S8fra hazırla kaldır o kadar
Çok bulaşık yok ama henüz toplayamadım
Oğlumu banyo yaptırdım giydirdim
Boğazım 1 saat içinde ağrımaya başladı çok ilginç bir şekilde eklem ağrılarım bundan mı bilmiyorum şuan boğaz ağrısı ve her yerim ağrıyor sıcak çay içtikçe iyi geliyor
Bi ilaç alıcam
Sağolasın canım, benim alerjikpenyez83 abla sanada çok geçmiş olsun bana da akşam üzeri bi anda halsizlik çöktü ve boğazım ağrımaya başladı
Hoşgeldin bonusummDöndüm canım dinlendim biraz hiç bakamadım
Sağolasın pinhoşum geçiyor tekrar başa sarıyor alerjik rinitpenyez83
Penyeztoş sen de hastaymışsın sana şifa diledim mi ay hatırlamadım.
Geçmiş olsun.
Geçiyor da galiba
Benimde alerjik abla ama boğazım ağrımazGeçmiş olsun gönülüm inşaAllah ilerlemez dikkat et kendine, bol sıvı ve meyve tüketmeye çalış
Sağolasın canım, benim alerjiksık sık boğaz ağrısı burun tıkanıklığı hapşırma oluyor, mevsim geçişlerinde. Alıştım artık
Hoşgeldin bonusumm
Sağolasın pinhoşum geçiyor tekrar başa sarıyor alerjik rinit
Ymiş geçmiş olsun gönül sırayla herkesi vuruyo boğaz ağrısıSelamlar herkese hayırlı akşamlar
Eve dönüş 16 40 gibiydi
Bir şeyler atıştırdım
Yemeklerim vardı makarna ve salata yaptım ilave olarak
S8fra hazırla kaldır o kadar
Çok bulaşık yok ama henüz toplayamadım
Oğlumu banyo yaptırdım giydirdim
Boğazım 1 saat içinde ağrımaya başladı çok ilginç bir şekilde eklem ağrılarım bundan mı bilmiyorum şuan boğaz ağrısı ve her yerim ağrıyor sıcak çay içtikçe iyi geliyor
Bi ilaç alıcam
Sağol abla sanada çok geçmiş olsun evet bu ara salgın yeniden baş gösterdi sanırımYmiş geçmiş olsun gönül sırayla herkesi vuruyo boğaz ağrısıben dün gece öksürükten zor uyudum
Haftasonu 300 kişi geldiler bir alamet nazar verdi gittiler demekGidip yemek yapmam lazım. Hiç de içimden gelmiyor. Buara bize ne oldu ya enerjimiz düşük. Sayfayı sirkeli suyla yıkamak lazım
Haftasonu 300 kişi geldiler bir alamet nazar verdi gittiler demek
Hoş geldin Allah anneciğine kalıcı şifa nasip etsin inşallahAnnem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv hasta yürümekte çok zorlanıyor.
Süt çayı da iç seda emziklisin sen kahve çay çok içmemeye çalış gebelik gibi değil direk süte karışıyor çocukta içiyor sütlü kahveUmut uyurken