Acil durum espirisi yapılır ben de bütün gün yoğ olup sen gelecekken gelmişimAy öyle oldu sanki onu yazmak için gelmişim gibi
Valla samimi söylüyorum bir bura anlıyor beni. Ne söylesem bakıyorlar ayolAcil durum espirisi yapılır ben de bütün gün yoğ olup sen gelecekken gelmişim
Valla samimi söylüyorum bir bura anlıyor beni. Ne söylesem bakıyorlar ayol
Nane Limon Kabugu üşümen normal kendin evde o ortam sıcaklığına alışıyosun o yüzden.
Hayalkuran demir eksikliğin dolaşım bozukluğun varsa ondan ayakların ısınmayabilir
Ay evet masallah dur dedikçe mekan çıkıyor size deŞu hayatta erdal espirisini başka kimseye yapamam topiğin iki erdalı var zaten
Biri ben biri sweet
Sweet evini özlemiş öyle bir çukur düşünAy evet masallah dur dedikçe mekan çıkıyor size de
Birde kizinaa diyor hiç durmuyor diyeSweet evini özlemiş öyle bir çukur düşün
Bundan kullanabilirsinHanımlar idrar yolu enfeksiyonu için önerebileceğiniz doğal yöntem var mı, ne zaman tedavi görsem enfeksiyon başlıyorilaç kullanmak istemiyorum bıktım hep ilaç ilaç doğal şeyler varsa fikirlerinizi almak isterim
Faydası oluyor mu denediniz mi hiç
Ben denemedim ama deneyenlerden duydum. Bir de instagramda ebe var takip ettiğim o paylaşmıştı. Bide c vitamini demişti oFaydası oluyor mu denediniz mi hiç
AhahhaahahBirde kizinaa diyor hiç durmuyor diye
Amin kuzum inşallah
Buyur gel abla misafirim ol
Gelmiş yemiş kadar oldum afiyetle teşekkürlerGel penyezim, bende şimdi yedim yalnızım fırında izmir köfte yaptım, salata ve turşu da var biber kızartması var yoğurtlu çayıda demledim içeriz
kızının kime çektiği belliBirde kizinaa diyor hiç durmuyor diye