Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım benim Allahım beterinden korusun

Bildiğim bi Sma lı çocuk var canım eğer istersen sadaka için sana atabilirim

Ya ben de yazıcam araya başka şeyler giriyor. K KurkmantoluS seni tanıyor ama kimsin kimlerdensin hiç yazmadın ? Adettendir yeni gelenler kendini tanıtır
29 yaşındayım biri 9a girecek digeri 3 bucuk yaşında iki oğlum var. Büyük olan Arda kücük olan Mete. Ankaradayım çalışmıyorum. Bu kadar

Geçmiş olsun Allah korumuş

İş yapmazdam yormazsam ve katlamazsam süper.
Doktorun dediği iğne prp ymiş. Yaptırcaktım ama sonra birinden yüzmenin de iyi geleceğini duydun. Yüzmeyi denicem. Sonra mr çektiririm bi değişiklik yoksa o zaman prp yaptırırım diye düşünüyorum
Yaşınızı bilmediğim için öyle söylemiş bulundum
Ben 29 yaşındayım
Memnun oldum bende 29
İlk paragraf. ben ama artık öyle olmamaya karar verdim
Ya ben de yazıcam araya başka şeyler giriyor. K KurkmantoluS seni tanıyor ama kimsin kimlerdensin hiç yazmadın ? Adettendir yeni gelenler kendini tanıtır
Biz de ilknur küçüğe bende kızıma hamileyken yine bu forumda tanıştık limonsuz. O zamandan beri kankayız :)) benim metoşumun isim abisi mete de :))

Allah esirgesin abla yaa geçmiş olsun

papatyamm abla çok geçmiş olsun bu sıralar çok duyar oldun bu duşakabin camı patlamasını ya. Neyse ki ucuz atlatmışınız
sağol canım , evet patlıyomuş bizim diğer evdeki pleksi olandandı plastik gibi senelerce kullandık şuan kiraya verdik hala kullanıyolar bi sorun yok ,yine ondanmı yaptırsak bilemedim

sağol canım , evet patlıyomuş bizim diğer evdeki pleksi olandandı plastik gibi senelerce kullandık şuan kiraya verdik hala kullanıyolar bi sorun yok ,yine ondanmı yaptırsak bilemedim
Onunda görüntü şık olmuyor sanırım ama temizlemesi falan daha kolay su lekesi yapmıyor. Belki yeni modeller çıkmıştır abla plastikte de bi bak hoşuna giden olursa o daha mantıklı

Benim suya atılan aslında anneme yazmış doktor bi kutusunu bana vermişti
Ama düzenli içemedim faydası varmı yok mu tam bilmiyorum
Rengi mor beyaz kutunun ismi aklıma gelmiypr
Bilemiyorum bende düzenli kullanmadım
Ama ağrıdığında içince geçiyor gibi sanki bana öyle geliyor ağrı geçince unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…