- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Ya ben de yazıcam araya başka şeyler giriyor. K KurkmantoluS seni tanıyor ama kimsin kimlerdensin hiç yazmadın ? Adettendir yeni gelenler kendini tanıtırKac yasında ben pek kimseyi tanımıyorum direk katıldım aranıza ama
Geçmiş olsun canım benim Allahım beterinden korusungünaydın, hayırlı sabahlar
bugün çok uykusuzum gece öksürük tuttu kaç kere uyandım kalktım bi parça ekmekle zeytin yedim su içtim biraz iyi geldi
sonra uyumuşum alarmıda kapatmışım bi uyandım evden çıkmama 6 dakikam var hemen jet hızıyla hazırlandım çıktım
servise yetiştim çok şükür
akşam bizim duşa kabinin camı patlamış , ben annemlerdeydim bi geldim oğlum mutfakta yemek yiyo anne duşa kabin camı patladı dedi bi korktum senin bi yerine bişe oldumu dedim her yerine sıçramış tabi ayağının üstüne batmış orası baya kanamış derin girmiş cam , pansuman yapıcaktım baticon sürdürmedi kanaması durmadı diye bende yara bantı yapıştırdım
bezlede sardım ayağınıda sandalyeye kaldırdım yüksekte çabuk dudur diye biraz sonra geçti çok şükür
duşa kabin camlarında tekerlekler oluyo o çıkmıştı kopmuş yerinden , oğlumda onu yapıştırmak istemiş tek başına olurmu elinde kalmış çok korktum , hemen biyere sadaka göndermem lazım
Canım benim içine kapanma gel mutlaka. Hakkında herşeyin en hayırlısı neyse o olsun inşAllahCanım sıkıldı kızlar teşekkür ederimtoparlanınca konuşuruz. Kendimi iyi hissetmiyorum
Allah kolaylık versin canım. Kendini de ihmal etmeBugün annemle doktor işlerim var
Sevmiyorum şu hastane işleri sevmiyorum
Allah düşürmesin
sağolasın parecim Allah razı olsun sanada kolay gelsin annene Allah şifalar versinÇok geçmiş olsun ablacığım
amin nanecim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
29 yaşındayım biri 9a girecek digeri 3 bucuk yaşında iki oğlum var. Büyük olan Arda kücük olan Mete. Ankaradayım çalışmıyorum. Bu kadarYa ben de yazıcam araya başka şeyler giriyor. K KurkmantoluS seni tanıyor ama kimsin kimlerdensin hiç yazmadın ? Adettendir yeni gelenler kendini tanıtır
MaşAllah Allah bağışlasın29 yaşındayım biri 9a girecek digeri 3 bucuk yaşında iki oğlum var. Büyük olan Arda kücük olan Mete. Ankaradayım çalışmıyorum. Bu kadar
Geçmiş olsun Allah korumuşgünaydın, hayırlı sabahlar
bugün çok uykusuzum gece öksürük tuttu kaç kere uyandım kalktım bi parça ekmekle zeytin yedim su içtim biraz iyi geldi
sonra uyumuşum alarmıda kapatmışım bi uyandım evden çıkmama 6 dakikam var hemen jet hızıyla hazırlandım çıktım
akşam bizim duşa kabinin camı patlamış , ben annemlerdeydim bi geldim oğlum mutfakta yemek yiyo anne duşa kabin camı patladı dedi bi korktum senin bi yerine bişe oldumu dedim her yerine sıçramış tabi ayağının üstüne batmış orası baya kanamış derin girmiş cam , pansuman yapıcaktım baticon sürdürmedi kanaması durmadı diye bende yara bantı yapıştırdım
bezlede sardım ayağınıda sandalyeye kaldırdım yüksekte çabuk dudur diye biraz sonra geçti çok şükür
duşa kabin camlarında tekerlekler oluyo o çıkmıştı kopmuş yerinden , oğlumda onu yapıştırmak istemiş tek başına olurmu elinde kalmış çok korktum , hemen biyere sadaka göndermem lazım
Teşekkür ederimMaşAllah Allah bağışlasınİşte şimdi hoşgeldin
İş yapmazdam yormazsam ve katlamazsam süper.K KurkmantoluS dizin nasıl oldu?
Memnun oldum bende 29Yaşınızı bilmediğim için öyle söylemiş bulundum
Ben 29 yaşındayım
İlk paragraf.Hayirli sabahlar cookk güzel bir gün olsun bugün anacum geliyor anne olacak kadar büyüdüm ama anneme ihtiyaç duymayacak kadar büyümedimaslında çok aşırı kötü değilim ama baş ağrım bulantım çok kas ağrılarımda cabası moral olur bana minnoşum bakalım bugün çok ışım yok beyazları yıkayacağım akşam üzeri eşımle aylık market yapacağız hıç bırşey kalmadı evde bırde akşam yemeğıbaska ış yok
Biz de ilknur küçüğe bende kızıma hamileyken yine bu forumda tanıştık limonsuz. O zamandan beri kankayız :)) benim metoşumun isim abisi mete de :))Ya ben de yazıcam araya başka şeyler giriyor. K KurkmantoluS seni tanıyor ama kimsin kimlerdensin hiç yazmadın ? Adettendir yeni gelenler kendini tanıtır
İş yapmazdam yormazsam ve katlamazsam süper.
Doktorun dediği iğne prp ymiş. Yaptırcaktım ama sonra birinden yüzmenin de iyi geleceğini duydun. Yüzmeyi denicem. Sonra mr çektiririm bi değişiklik yoksa o zaman prp yaptırırım diye düşünüyorum
Memnun oldum bende 29
İlk paragraf.ben ama artık öyle olmamaya karar verdim
Biz de ilknur küçüğe bende kızıma hamileyken yine bu forumda tanıştık limonsuz. O zamandan beri kankayız :)) benim metoşumun isim abisi mete de :))
Allah esirgesin abla yaa geçmiş olsungünaydın, hayırlı sabahlar
sağol canım , evet patlıyomuş bizim diğer evdeki pleksi olandandı plastik gibi senelerce kullandık şuan kiraya verdik hala kullanıyolar bi sorun yok ,yine ondanmı yaptırsak bilemedimpapatyamm abla çok geçmiş olsun bu sıralar çok duyar oldun bu duşakabin camı patlamasını ya. Neyse ki ucuz atlatmışınız
amin canım sağolasınAllah esirgesin abla yaa geçmiş olsun
Onunda görüntü şık olmuyor sanırım ama temizlemesi falan daha kolay su lekesi yapmıyor. Belki yeni modeller çıkmıştır abla plastikte de bi bak hoşuna giden olursa o daha mantıklısağol canım , evet patlıyomuş bizim diğer evdeki pleksi olandandı plastik gibi senelerce kullandık şuan kiraya verdik hala kullanıyolar bi sorun yok ,yine ondanmı yaptırsak bilemedim
Benim suya atılan aslında anneme yazmış doktor bi kutusunu bana vermiştiGeçmiş olsun mevsimsel mi neden bende öyleyim yada bütün yazın yorgunluğunu çıkıyor anlamadım dayak yemiş gibi her yerim tutuk
Magnezyum bende çok içtim bana neden hiç faydasi olmadı acaba
Sen hangi magnezyum iciyorsun gönül benim 3 bir arada olandi
Bilemiyorum bende düzenli kullanmadımAksam abur cubur yiyip sabah limonlu su ictim
Kac yasında ben pek kimseyi tanımıyorum direk katıldım aranıza ama
Hamileyken cok kramp girerdi benimde düzenli kullanmayınca fayda ediyo mu magnezyum. Bide maden suyu icerdim günde bi tane iyi geliyomus oda