- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günün çoğu işi bitmiş oh ne güzel pratiksin benim annem de böyle hemen sabah kahvaltı biterken yemeği de koymuş olur çay keyfi yaparken yemek pişer bileKahvaltı hazıladım(bugün eşim börek simit almıştı)
Sofra toplandı
Yatakları topladım odaları havalandırdım
Kuş kafesini temizledim
Makineye çamaşır attım
Mutfağı topladım bulaşıkları makineye çalıştırdım
Yemeğimin ön hazırlığını yaptım (erişteli yeşil mercimek)
Çıkan bulaşıkları yıkadım
Birde haşlamak için üzerine mısır koydum
Şimdi çay içip dinlenip yatak odamamı tedaylı temizliyeceğim
Niyetlimisin
Bana büyük iş yemek onu ayarlayınca gerisi çorab söküğü gibi geliyorGünün çoğu işi bitmiş oh ne güzel pratiksin benim annem de böyle hemen sabah kahvaltı biterken yemeği de koymuş olur çay keyfi yaparken yemek pişer bile
Bende memnun oldum yaşıtmışız abla dediğim için kusura bakmayınİş yapmazdam yormazsam ve katlamazsam süper.
Doktorun dediği iğne prp ymiş. Yaptırcaktım ama sonra birinden yüzmenin de iyi geleceğini duydun. Yüzmeyi denicem. Sonra mr çektiririm bi değişiklik yoksa o zaman prp yaptırırım diye düşünüyorum
Memnun oldum bende 29
İlk paragraf. ben ama artık öyle olmamaya karar verdim
Biz de ilknur küçüğe bende kızıma hamileyken yine bu forumda tanıştık limonsuz. O zamandan beri kankayız :)) benim metoşumun isim abisi mete de :))
Saat ver bende dinlenme arası gelirimmBu gün kahve daveti kabul edebilirim niyetli değilim Gece sahura kalktım tost yedim kahvede içtim ama belim çok ağrıyor döngü yaklaştı. birde boğazlarım fena gibi ilaç aldım sprey sıktım
Bu yaşa kadar ikna etmedin bırak öyle kalsın teyzemmm
Geçmiş olsun dikkat edin havalar soğuduBu gün kahve daveti kabul edebilirim niyetli değilim Gece sahura kalktım tost yedim kahvede içtim ama belim çok ağrıyor döngü yaklaştı. birde boğazlarım fena gibi ilaç aldım sprey sıktım
Öğlen yemeğinden geldiğimde olur mu 1 gibiSaat ver bende dinlenme arası gelirimm
TamamÖğlen yemeğinden geldiğimde olur mu 1 gibi
İkna çabaları uzun sürüyor bacımsuBen ve kocam bu hafta aynı şeyi yaşadık nesi var duvarların kış günü icat çıkarma dedi Bende dinledimm