- 2 Ağustos 2013
- 33.911
- 100.354
Olsa da yesek yumuş yumuşBende yazacaktım yazmadım o pogacalar gözümün önünde olacak ve ben yemiycem hayalini bile düşünemedim
Tereyağlı yapmış birde nasıl güzeldirOlsa da yesek yumuş yumuş
Swetimm çok geçmiş olsun şimdi daha iyimisin bi sadaka ver canımAy ben dün merdivenlerden yarı yuvarlandım demedim size demitövbe estağfurullah gülesim geldi çok komikti o an korkunçtu. Annemle ahsen önümde iniyordu son basamaktalardı ben 2 üstünde. Ayağım mı burkuldu dizim mi hafif büküldü hatırlamıyorum düştüm annemi ittim geri çektim ahsenle düşecekler diye. Önde de teyzem yolcu ediyordu yüzü bize dönüktü Allahtan tuttu hemen
Olsa da yesek yumuş yumuş
Topiğin yöneticisi yaniTereyağlı yapmış birde nasıl güzeldir
Ben daha doğurmadan tamam bir yeter Allah buna ömür versin can kan versin diyorum3 çocuk var. Dahasına gücüm olmaz
Allah isteyenlere versin inşallah
Aklıma dereotlu geldi gece gece benim de yarın yapayımOlsa da yesek yumuş yumuş
Acıktım suanTereyağlı yapmış birde nasıl güzeldir
Hajajahaha sabahın nuruna yaa
Harika görünüyor ellerine sağlıkAma sabahtan bunu bitirdim
Ben son zamanlarda aktif olamasam da aklım burdaYıpratmayın gendizi ya topiğe geleceksiniz diye
Abla dışarısı ve misafirliklerde yiyebilme hakkım var o kadar da sıkı değil aslındaHaftada 1 akşam kaçamak yapsan
Canım niyet ederek yapabiliyorum yoksa iradem zayıf benim deTebrik ediyorum canım güzel iradebana da inşallah
Şükür teyzem
Ben kuru kafa gördümEee bacımsu ne gördün yazmamışsın
Kafadarlar toplanmışız
Ben daha doğurmadan tamam bir yeter Allah buna ömür versin can kan versin diyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkesin evladına güzel sağlıklı ömür ins
Üç çocuk vallahi helal olsun bakmak yetiştirmek bakımını saglamak masallah diyorum size