- 1 Aralık 2021
- 11.887
- 39.627
- 34
Çok geçmiş olsun Allah korumuş hep birlikte dusmemissiniz şükür kiAy ben dün merdivenlerden yarı yuvarlandım demedim size demitövbe estağfurullah gülesim geldi çok komikti o an korkunçtu. Annemle ahsen önümde iniyordu son basamaktalardı ben 2 üstünde. Ayağım mı burkuldu dizim mi hafif büküldü hatırlamıyorum düştüm annemi ittim geri çektim ahsenle düşecekler diye. Önde de teyzem yolcu ediyordu yüzü bize dönüktü Allahtan tuttu hemen
Şu saatte yemem yarın artık koşarak çıktım mutfaktan yarısını dondurucuya attım zaten 4 tepsi yapmıştımDemi ya benim evde bişey pişecek ben yemeyecem yani az da olsa bakarım asla öyle bir iradem yok
Patik çok güzelmiş naneBen yeni mutfağı temizliyorum
Eki Görüntüle 3496393 bunların rengine bayıldım örgüden bahsedince atayım dedim
Geçmiş olsun sweet ucuz atlatmışsınAy ben dün merdivenlerden yarı yuvarlandım demedim size demitövbe estağfurullah gülesim geldi çok komikti o an korkunçtu. Annemle ahsen önümde iniyordu son basamaktalardı ben 2 üstünde. Ayağım mı burkuldu dizim mi hafif büküldü hatırlamıyorum düştüm annemi ittim geri çektim ahsenle düşecekler diye. Önde de teyzem yolcu ediyordu yüzü bize dönüktü Allahtan tuttu hemen
Göndereyim sana da kendi ördüğümden kullandıkça beni hatırlarsınPatik çok güzelmiş naneEylül ayı geldi mi benim ayaklar buz kesiyor lazım bi tane bana aslında bundan
Senin ağzın ne söyler Kürkmantolu
Yaa teşekkür ederim nane düşünmen yeterGöndereyim sana da kendi ördüğümden kullandıkça beni hatırlarsın
Yaa teşekkür ederim nane düşünmen yeter
Sonucu söyle ise yaradı mıKolonya ilkkez duyuyorum
sağol canım
Yazdığını görene kadar hap almıştım deneyemedim bir daha agrırsa deneyeceğimSonucu söyle ise yaradı mı
Tuttu mu tutuyor gerçi deYazdığını görene kadar hap almıştım deneyemedim bir daha agrırsa deneyeceğim
Her türlü yerim saat farketmezŞu saatte yemem yarın artık koşarak çıktım mutfaktan yarısını dondurucuya attım zaten 4 tepsi yapmıştım
Çok geçmiş olsun Allah korumuş hep birlikte dusmemissiniz şükür ki
Geçmiş olsun sweet ucuz atlatmışsın
Çok sağolun ya bileğim burkuldu dizim falan sürtüldü baya o an acıyordu şükür sonradan bişey olmadı ağrı falan
Hajahah kaç çocuk vardı kiSenin ağzın ne söyler Kürkmantolu
Yoo dostum yoo hamile değilim.
Tembellik de, uykuya ihtiyacın varmış besbelli de, ne bilim uyuşuk musun bile diyebilirsin ama hamile deme
Birkaç gündür üstüste geç yatıp erken kalktım, belki ondan bi bugun dinlenmek istedi bünye dedim ben ama.
Bende yazacaktım yazmadım o pogacalar gözümün önünde olacak ve ben yemiycem hayalini bile düşünemedimHer türlü yerim saat farketmezhelal olsun valla severim azimli net insanları
3 çocuk var. Dahasına gücüm olmazHajahah kaç çocuk vardı ki