günaydın ,benim radyomun aynısı
çok geçmiş olsun canım ben yeni gördüm kaç gündür giremedim sadece dua grubuna bildirim yaptım ,Ay ben dün merdivenlerden yarı yuvarlandım demedim size demitövbe estağfurullah gülesim geldi çok komikti o an korkunçtu. Annemle ahsen önümde iniyordu son basamaktalardı ben 2 üstünde. Ayağım mı burkuldu dizim mi hafif büküldü hatırlamıyorum düştüm annemi ittim geri çektim ahsenle düşecekler diye. Önde de teyzem yolcu ediyordu yüzü bize dönüktü Allahtan tuttu hemen
Allah kabul etsin abla bitmiş telaşın evde temiz dinlenirsinhayırlı sabahlar , kolay gelsin hepimize
cumartesi akşamdan başladı benim yoğunluğum işlerim çoktu evi kırkladım resmenpazar günü annemle bi komşu teyzem geldi bi tepsi baklava bi tepsi büzme tatlı yaptık, eti kavurduk akşamdan sabah erken kalktım son bi evi topladım süpürüp sildim toz aldım , tatlıyı yapan teyze 9 gibi geldi kahvaltı yaptık birlikte sonra pilavları yapmaya başladık 5 kg piriçten yaptık , 11,30 gibi kızımla hoca hanımı aldık evinden söz verdim evinden alıcam bırakıcam seni diye
çok kalabalık deildik 18 kişi falandık çocuklar hariç davet ettiklerimden 9-10 kişide gelmedi bazılarının işi varmış kimi hasta olmuş çok güzel geçti Allah kabul etsin öyle yorulmuşumki kaç gündür dün 11 de zor kalktım
Allah kabul etsinhayırlı sabahlar , kolay gelsin hepimize
cumartesi akşamdan başladı benim yoğunluğum işlerim çoktu evi kırkladım resmenpazar günü annemle bi komşu teyzem geldi bi tepsi baklava bi tepsi büzme tatlı yaptık, eti kavurduk akşamdan sabah erken kalktım son bi evi topladım süpürüp sildim toz aldım , tatlıyı yapan teyze 9 gibi geldi kahvaltı yaptık birlikte sonra pilavları yapmaya başladık 5 kg piriçten yaptık , 11,30 gibi kızımla hoca hanımı aldık evinden söz verdim evinden alıcam bırakıcam seni diye
çok kalabalık deildik 18 kişi falandık çocuklar hariç davet ettiklerimden 9-10 kişide gelmedi bazılarının işi varmış kimi hasta olmuş çok güzel geçti Allah kabul etsin öyle yorulmuşumki kaç gündür dün 11 de zor kalktım
Kahve içtin mi ?Allah kabul etsin abla bitmiş telaşın evde temiz dinlenirsin
yemeğe gidip geleyim içeriz 1 gibi olur muKahve içtin mi ?
amin canım sağolasınAllah kabul etsin
amin penyezim bitti çok şükür çokta güzel oldu artık dinlenme zamanıAllah kabul etsin abla bitmiş telaşın evde temiz dinlenirsin
Ben cok korkuyorum becerebılıcek mıyım guze bakabilecek mıyım
Hayırlısı diyeyim.
Ben ikiz doğurdum direkt 2 çocukla başladım.
Sonra bir tane daha
Hamdolsun düzenimizi kurduk, sağlık sıkıntısı olmasın da gerisi kolay oluyor evvelallah.
İsteyen herkese nasip olsun ve Allah hepsini korusun, zor ama güzel birşey.
Bugun bende biber dolması yapacagumYemek olarak
Mercimek çorbası
Biber dolması
Turp ve cacık inşallah
Olur kuzumyemeğe gidip geleyim içeriz 1 gibi olur mu
Bende pazartesi yaptım son yaz dolması bundan sonra buzluklardan kullanırızBugun bende biber dolması yapacagum
Aynen eferimBende pazartesi yaptım son yaz dolması bundan sonra buzluklardan kullanırız
Teşekkür ederim abla şükür iyiyim başta oldu geri geçti ağrı falan kalmadıçok geçmiş olsun canım ben yeni gördüm kaç gündür giremedim sadece dua grubuna bildirim yaptım ,
Allah korumuş ayağın nasıl ağrı falan var mı ?
Allah kabul etsin ablahayırlı sabahlar , kolay gelsin hepimize
Hhahahahahadk kala bı kabusla uyandım Dilan polatın guzellık merkezinın asansöründe kalmıştım shshshs
Elinize sağlık ablahayırlı sabahlar , kolay gelsin hepimize