Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay ben dün merdivenlerden yarı yuvarlandım demedim size demi 🤭 tövbe estağfurullah gülesim geldi çok komikti o an korkunçtu. Annemle ahsen önümde iniyordu son basamaktalardı ben 2 üstünde. Ayağım mı burkuldu dizim mi hafif büküldü hatırlamıyorum düştüm annemi ittim geri çektim ahsenle düşecekler diye. Önde de teyzem yolcu ediyordu yüzü bize dönüktü Allahtan tuttu hemen
Çok geçmiş olsun Allah korumuş hep birlikte dusmemissiniz şükür ki

Ay ben dün merdivenlerden yarı yuvarlandım demedim size demi 🤭 tövbe estağfurullah gülesim geldi çok komikti o an korkunçtu. Annemle ahsen önümde iniyordu son basamaktalardı ben 2 üstünde. Ayağım mı burkuldu dizim mi hafif büküldü hatırlamıyorum düştüm annemi ittim geri çektim ahsenle düşecekler diye. Önde de teyzem yolcu ediyordu yüzü bize dönüktü Allahtan tuttu hemen
Geçmiş olsun sweet ucuz atlatmışsın 🥺

Pinhan Pinhan sen hamile miydin niye bu kadar uyuyorsun 🫠
Senin ağzın ne söyler Kürkmantolu:olamaz:
Yoo dostum yoo hamile değilim.
Tembellik de, uykuya ihtiyacın varmış besbelli de, ne bilim uyuşuk musun bile diyebilirsin ama hamile deme 😃

Birkaç gündür üstüste geç yatıp erken kalktım, belki ondan bi bugun dinlenmek istedi bünye dedim ben ama.

Çok geçmiş olsun Allah korumuş hep birlikte dusmemissiniz şükür ki

sweetgirlcandy sweetgirlcandy Allah beterinden saklasın ya.

Pinhan Pinhan sen hamile miydin niye bu kadar uyuyorsun 🫠

Geçmiş olsun sweet ucuz atlatmışsın 🥺

sweetgirlcandy sweetgirlcandy geçmiş olsun ayy, Allah korumuş.
İyi bari bileğin falan da burkulmadı.
Çok sağolun ya bileğim burkuldu dizim falan sürtüldü baya o an acıyordu şükür sonradan bişey olmadı ağrı falan

Senin ağzın ne söyler Kürkmantolu:olamaz:
Yoo dostum yoo hamile değilim.
Tembellik de, uykuya ihtiyacın varmış besbelli de, ne bilim uyuşuk musun bile diyebilirsin ama hamile deme 😃

Birkaç gündür üstüste geç yatıp erken kalktım, belki ondan bi bugun dinlenmek istedi bünye dedim ben ama.
Hajahah kaç çocuk vardı ki😂

X