Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay gerçekten renkler harika çok beğendim.
İyi günlerde kullan Nane.
Anneannem de patik örerdi öyle, aynı desenler. Bende de çok var bunlardan
Teşekkür ederim canım
Bende örebiliyorum öğrenmiştim bir ara yaptım hediye ettim çevremdekilere şu ara yine bir heves ettim sanki patik için

Teşekkür ederim canım
Bende örebiliyorum öğrenmiştim bir ara yaptım hediye ettim çevremdekilere şu ara yine bir heves ettim sanki patik için
Yemenin de iğne oyalıymış
Ben de basit modelleri yaparım iğne oyası.
İğne oyası benim memleketimin meşhur şeyidir.
Rengini çok sevdim. İyi günlerde ört onu da.

Patik öremem sanırım.
Anneannem 5 şişle birden örerdi. Birkaç yıldır gözler gitti öremiyor. Ama 5 şişle birden örmesi benim için hala inanılmaz.

Geçmiş olsun şekerciğim dikkat et karınlıkta dinlen

Karanlıkta uyumaya çalışsan sweet Allah şifa versin

Geçmiş olsun tivitim hasta mısın
Başıma ağrı girmişti bi anda chocom ağrı kesici içtim hiç çekecek durumda değildim
Geçmiş olsun kızlar
Ağrı kesici aldım duş aldım geçti şükür çok az kaldı. Teşekkür ederim kızlar.

Efser merhaba. uzun zaman oldu ben takip edemedim sen ailenle Malatya'ya geri döndün mü? düzeninizi geri kurabildiniz mi canım?
Eşimin memleketki işlerinde bazı prosödürleri uzadı kızımında sınav senesi onu için bu seneyi memlekette geçirmeye karar verdik
Ama il dışındaki evi kapatmadık

Ay ben dün merdivenlerden yarı yuvarlandım demedim size demi tövbe estağfurullah gülesim geldi çok komikti o an korkunçtu. Annemle ahsen önümde iniyordu son basamaktalardı ben 2 üstünde. Ayağım mı burkuldu dizim mi hafif büküldü hatırlamıyorum düştüm annemi ittim geri çektim ahsenle düşecekler diye. Önde de teyzem yolcu ediyordu yüzü bize dönüktü Allahtan tuttu hemen

Bende iğne oyası yapanlara hayranım çok güzel oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…