Kolaylıkla geçsin inşaAllah geçmiş olsunMutfak toplu
Yarın eşimin burun ameliyatı bakalım bizi neler bekliyor
Ben kasım da inş15 dk spor mu etsekhareket yapsak iyi olmaz mı top ip oklava su şişeyi ne varsa artık
Spor edeceğuzzz örgü almaİki örgü dürteyim kalkayım
Ben yok ben ııh15 dk spor mu etsekhareket yapsak iyi olmaz mı top ip oklava su şişeyi ne varsa artık
Ayağının altına şişe al öyle katıl olmaz mıBen kasım da inş
Ben yeni mutfağı temizliyorum15 dk spor mu etsekhareket yapsak iyi olmaz mı top ip oklava su şişeyi ne varsa artık
İki örgü dürteyim kalkayım
Ay gerçekten renkler harika çok beğendim.Ben yeni mutfağı temizliyorum
Eki Görüntüle 3496393 bunların rengine bayıldım örgüden bahsedince atayım dedim
Biz sana mani olmayalım Penyeztoş, çevir valla üşenmiyosananlaşıldı gelmiyonuzzzz
Ben gideyim sırtım ağrıyor iki oklava çevireyim
Teşekkür ederim canımAy gerçekten renkler harika çok beğendim.
İyi günlerde kullan Nane.
Anneannem de patik örerdi öyle, aynı desenler. Bende de çok var bunlardan
Yemenin de iğne oyalıymışTeşekkür ederim canım
Bende örebiliyorum öğrenmiştim bir ara yaptım hediye ettim çevremdekilere şu ara yine bir heves ettim sanki patik için
Geçmiş olsun şekerciğim dikkat et karınlıkta dinlen
Karanlıkta uyumaya çalışsan sweet Allah şifa versin
Başıma ağrı girmişti bi anda chocom ağrı kesici içtim hiç çekecek durumda değildimGeçmiş olsun tivitim hasta mısın
Ağrı kesici aldım duş aldım geçti şükür çok az kaldı. Teşekkür ederim kızlar.Geçmiş olsun kızlar
Eşimin memleketki işlerinde bazı prosödürleri uzadı kızımında sınav senesi onu için bu seneyi memlekette geçirmeye karar verdikEfser merhaba. uzun zaman oldu ben takip edemedim sen ailenle Malatya'ya geri döndün mü? düzeninizi geri kurabildiniz mi canım?
Birileri ne yapıyorEki Görüntüle 3496394 @penyez83 spordan bahsederken benim uğraştığım işler
Neyseki tamamen çocukların beslenmesi için yemiyecegim
Demi ya benim evde bişey pişecek ben yemeyecem yani az da olsa bakarım asla öyle bir iradem yokBirileri ne yapıyor
Ben de spora hayır dedim diye suçlandımdı.
Ay ellerine sağlık yemeden nasıl durcan
Çok harika görünüyorlar, çocuklarına afiyet olsun
Bende iğne oyası yapanlara hayranım çok güzel oluyorlarYemenin de iğne oyalıymış
Ben de basit modelleri yaparım iğne oyası.
İğne oyası benim memleketimin meşhur şeyidir.
Rengini çok sevdim. İyi günlerde ört onu da.
Patik öremem sanırım.
Anneannem 5 şişle birden örerdi. Birkaç yıldır gözler gitti öremiyor. Ama 5 şişle birden örmesi benim için hala inanılmaz.