Geçmiş olsun canımBana dün üst vidayı taktılar, öncesinde sadece uyuşturmak için iğne yaptılar. İşlem sırasında ağrım olmadı ama eve geldikten sonra çok ağrıdı ve hâlâ ağrıyor. Sürekli ağrı kesici içiyorum. Öyle ağrı kesici iğne falan olmadı
Benimde en sevdiğimmEki Görüntüle 3578724
Size temizliğin resmini çektim
Bayılırım şu görüntüye.
Evet şekilden de anlaşıldığı üzere bahsettiğim ve daha fazlası işleri yaptım.
Giyindim kuşandım hazırım.
Az sonra çıkıp bebişimi okuldan alıcam, sonrası cümbüş
Kuzum 3 ay önce implantı yerleştirdi. Dün gittim, 2.aşama olarak vidasını taktı. Haftaya da ölçü alacak, sonraki haftada dişi takacakmış.Öncesinde takılmıs mıydı 2. Aşama yani demi benimde iste pazartesi üst vidası takılacak cenenin icine takılan 2 ay öncesiydi ay oda mı agrı yapıyomus
Evet bende ikinci aşama icin gitcem canım pazartesi ya bende diyorum zor kısmını atlattım gözüm korktu simdiKuzum 3 ay önce implantı yerleştirdi. Dün gittim, 2.aşama olarak vidasını taktı. Haftaya da ölçü alacak, sonraki haftada dişi takacakmış.
İlk aşama implant yerleştirmeydi, onda ağrım olmamıştı. Bunda hem ağrı oldu hem de yanağımda hafif şişme var.
Geçmiş olsun canım çabucak toparlanırsın inşaAllahGünaydın kızlar
Şifayı kaptım gece boğaz ağrısı halsizlik başlamıştı şimdi burnum tıkalı nefes alamıyorum
Geçmiş olsun çiçeğimGünaydın kızlar
Şifayı kaptım gece boğaz ağrısı halsizlik başlamıştı şimdi burnum tıkalı nefes alamıyorum
3 ay önce 24 bin verdik 1 tane implanta, baya iyi bir markaydı da unuttum ismini. Sorayım bir diş hekimimeEvet bende ikinci aşama icin gitcem canım pazartesi ya bende diyorum zor kısmını atlattım gözüm korktu simdi
İmplant markası ne biliyo musun
Yazdığın saatlerde çok fena canımı sıktı baya saydırdım konuşmuyorum geldik eve
Pinhan sen bunu görmedin dimi platesgirl
Bizde ocakta verdik sanırım iki tanesi 30 bindi babamın tanıdıgı oldugu icin baya indirim yapmıstı. Root markaymıs benimki isvec malıymıs3 ay önce 24 bin verdik 1 tane implanta, baya iyi bir markaydı da unuttum ismini. Sorayım bir diş hekimime
Allah kabul etsin canımBugün metoşumun mevlütü var gidem de pirinç ıslatam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?