Allah şifalar versin inşallahbenim torununda akşam çok ateşi vardı ,fitil koydular ateş düşürücü verdiler biraz düştü gece yine çıkmış tekrar ilaç vermişler şimdi doktora gidicekler bakalım ne dicek Allah herkese şifalar versin
Ayyy Efserişkommm ne güzel söyledinn aminn aminnnn her zaman güzel yerlerde duyalım isimlerini çiçekleriminnKuzum Adınız kutlu olsun inşallah isimlerini güzel yerlerden duyarsınız grulanırsınızinci gibi bahtları olsun
Aynen oda olur olsunda yeter ki abla75 kg da götürür senin boyun
boyla kilo aynı olması yeterli diyolar
amin canım sağolasınAllah şifalar versin inşallah
Geçmiş olsun ablabenim torununda akşam çok ateşi vardı ,fitil koydular ateş düşürücü verdiler biraz düştü gece yine çıkmış tekrar ilaç vermişler şimdi doktora gidicekler bakalım ne dicek Allah herkese şifalar versin
Kahve içtin mi
Geçmiş olsun ablabenim torununda akşam çok ateşi vardı ,fitil koydular ateş düşürücü verdiler biraz düştü gece yine çıkmış tekrar ilaç vermişler şimdi doktora gidicekler bakalım ne dicek Allah herkese şifalar versin
Siz nasıl yapıyorsunuz ya ben de mi bu tuhaflık var sadeceKoltuğun altını döktüm ve yine sinir bastı beni. Benim çocuklar zayıf olduğu için bedenden oluyorlar ama kol ve paçadan kısalıyorlar. Evde giyerler en azından diye diye atamıyorum çoğu şeyi
Gerisini ne yapacaksın?Dün kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım
Gardırop tamam️
Kızımın odası geldi kuruluyor
kızımın eşyalarını ayıklamam lazım kardeşine olanları ayırıp gerisini çıkaracam
Giysi kumbarasi var oraya bırakmayı düşünüyorumGerisini ne yapacaksın?
Evet ben de oraya koymak için ayırdım biraz. Ama işte dediğim gibi beden olan ama kısa gelen de çok var . Kafamı karıştırıyor bu durumGiysi kumbarasi var oraya bırakmayı düşünüyorum
Ablam ben ateşe de ayağını altına limon sürüyorum. Ama bazıları tepki gösteriyor aniden düşürüyor zararlı diye. Ama aniden de düşürmüyor. Ayak altına aloe vera da ateşi düşürüyor. Bide defne yaprağı jeli var alnına sürüyorum ateş içinsağolasın swetimbana bitkisel bi önerin olmıcak mı ?
Bende boydan kısa olanları giydiriyorum. Mesela geçen kış giydiği kışlık tulumu bu sene evde giydiriyorum. Kış bitince veririmSiz nasıl yapıyorsunuz ya ben de mi bu tuhaflık var sadece