Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahtına Nida çıktıİyi demiş hak etmiş.ismi ne ki bu arada kızınızın
Bahtına şansına güzel isim cidden Allah şansını güzel etsin insBahtına Nida çıktı
Kuzum Adınız kutlu olsun inşallah isimlerini güzel yerlerden duyarsınız grulanırsınız inci gibi bahtları olsunBiriciğimiz teyzemizzz
Kendi sevmiyor bende ne yapayım dua et absürt bir isim filan çıkmadıBahtına şansına güzel isim cidden Allah şansını güzel etsin ins
afiyet olsun penyezim , bende işi bırakınca böyle komşularımla kahve sohpetleri yapmak istiyorum nasip olursaKomşularım kahve içmeye gelecekler buyurun gelin müsaitim dedim
ben uçuyorum kalan işleri 1 saate bitirmem lazım. önce abdest alayım ezan okunmak üzere namaz kılıp, işlere devam edeyim
İnşaAllah abla biz sık sık yaparız. Ben evde olduğum sürece gelirler bende giderim. 14 yıllık komşuyuzafiyet olsun penyezim , bende işi bırakınca böyle komşularımla kahve sohpetleri yapmak istiyorum nasip olursa
Geçmiş olsun ablabenim torununda akşam çok ateşi vardı ,fitil koydular ateş düşürücü verdiler biraz düştü gece yine çıkmış tekrar ilaç vermişler şimdi doktora gidicekler bakalım ne dicek Allah herkese şifalar versin
maşallah ne güzelİnşaAllah abla biz sık sık yaparız. Ben evde olduğum sürece gelirler bende giderim. 14 yıllık komşuyuz
sağolasın swetim bana bitkisel bi önerin olmıcak mı ?Geçmiş olsun abla
Bizim tek sorunumuz isimini sorup koyduğumuz kızla soyadımız da aynıymış akrabamızmiş biz bilmiyorduk tamamen tesadüfen denk gelmişti okul ve dershanede aynı yere gittiler birdeAhahaha ıyi o zaman bizde normaliz yani
Hayır canım eşim yedi zaten cogunuEline sağlık da sadece kendin mi yiyeceksin bu kadar şeyi
AaaBizim tek sorunumuz isimini sorup koyduğumuz kızla soyadımız da aynıymış akrabamızmiş biz bilmiyorduk tamamen tesadüfen denk gelmişti okul ve dershanede aynı yere gittiler birde
Amin Allah razı olsun canımAllah kalbine ferahlık versin canım sıkma canını hamile hamile