Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet ben de oraya koymak için ayırdım biraz. Ama işte dediğim gibi beden olan ama kısa gelen de çok var . Kafamı karıştırıyor bu durum 🙁
Evde giyebileceklerini kullandirabilirsin. Bebiş düşünüyormuşsun guzel temiz olanları ayır gerisini ver cinsiyeti belli olduktan sonra yine ayırırsın o büyüdükçe de eskileri elden çıkarırsın 😊

Evet ben de oraya koymak için ayırdım biraz. Ama işte dediğim gibi beden olan ama kısa gelen de çok var . Kafamı karıştırıyor bu durum 🙁

Limonsuzum bedeni çok darsa nasıl olmuyor diyorsan boyu da kısalmışsa olmaz. Minik kısalmalar tabi evde giyilir de çocuk büyüyen bir canlı zamanla yine olmaz.

Elden çıkar mutlaka üstüne tam olan bir yavruya çok güzel olur

Misafirlerim gelene kadar 1.5 saatte yaptıklarım

🌹 çam.mak.bitti, kurutmaya attım
🌹 evi robot süpürdü
🌹 detaylı evi sildim
🌹 detaylı toz aldım
🌹 wc,lavaboyu yıkadım
🌹 muslukları parlattım
🌹 havluları değiştirdim
🌹 banyo yer zemini elle sildim
🌹 kovaları bezleri yıkadım
🌹 mutfak bezlerini çam.suyuna koymuştum onları yıkadım
🌹 robotun hazinesini yıkadım
🌹 bul.mak.bitti, temizleri yerleştirdim

☕ çay demledim evde ne varsa çıkardım (çerez tarzı) kahveleri içtik, hep birlikte ikindi namazını kıldık çayımızı içtik 5 gibi kalktı komşularım💞💞

🌹 kuruyan çamaşırlar toplayıp, yerleştirdim
🌹 ütü masasını açtım akşam ezanına kadar bitirim nasipse, fazla yok
🌹 kurutma bitmek üzere onlarıda hemen yerleştiririm

Bu günlük benden bu kadar :KK24:

Siz nasıl yapıyorsunuz ya ben de mi bu tuhaflık var sadece 🥲
Uzun süredir kullanılmayanları artık kullanılmayacağına kanaat getirip geri dönüşüme veriyorum ben (daha öncede yazmıştım) canım sende net kararlı olup fazlalıkları elden çıkarmalısın. Başka türlü evin rahatlamaz
Selamünaleyküm hanımlar ben yeniyim. Taktiklerinize ihtiyacım var sizi takip edicem 🤗🤗
Aleykümselam hoşgeldiniz 💐

Uzun süredir kullanılmayanları artık kullanılmayacağına kanaat getirip geri dönüşüme veriyorum ben (daha öncede yazmıştım) canım sende net kararlı olup fazlalıkları elden çıkarmalısın. Başka türlü evin rahatlamaz

Aleykümselam hoşgeldiniz 💐
Geri dönüşüme nasıl veriyorsun abla ?

Limonsuzum bedeni çok darsa nasıl olmuyor diyorsan boyu da kısalmışsa olmaz. Minik kısalmalar tabi evde giyilir de çocuk büyüyen bir canlı zamanla yine olmaz.

Elden çıkar mutlaka üstüne tam olan bir yavruya çok güzel olur
Haklısın bonusum ❤️ bi poşet ayırdım geri dönüşüm kutusuna koymak için 😌 yarın da senin dediğin gibi az kısalmışlar hariç gerisini çıkarayım 🥹

Çok keyifsizim bugün hem gece boyu bacaklarımın ağrısından uyuyamadım hemde biraz bazı şeylerden canım sıkkın bu zamana kadar kendimi çok güçlü sanırdım ama hamileliğim sürekli duygusal iniş çıkışlarla geçiyor 🥺
Neyse dedim uykusuz uykusuz kalktım kendim için en azından guzel bir kahvaltı hazırladım.✔️
Patates kızartması
Muzlu pankek
Sucuklu yumurta
Narlı Peynirli cevizli salata yaptım
.
O kadar bereketsiz boş bir gün geçirdik ki uykusuz halsizdım kah uyudum kah uyandım benım ruhum çekik olunca eşim benden beter oluyor boş boş oturduk evde resmen halada kendime gelemedim uzerımde ağırlık var

X