Evde giyebileceklerini kullandirabilirsin. Bebiş düşünüyormuşsun guzel temiz olanları ayır gerisini ver cinsiyeti belli olduktan sonra yine ayırırsın o büyüdükçe de eskileri elden çıkarırsınEvet ben de oraya koymak için ayırdım biraz. Ama işte dediğim gibi beden olan ama kısa gelen de çok var . Kafamı karıştırıyor bu durum
Eline sağlık da sadece kendin mi yiyeceksin bu kadar şeyi
Evet ben de oraya koymak için ayırdım biraz. Ama işte dediğim gibi beden olan ama kısa gelen de çok var . Kafamı karıştırıyor bu durum
Kızımın yatağı yanlış gelmiş değişecekler pazartesi dönüş yapacaklarmış odayı temizleyip sericektim yatak dışında temizleyecem yine kirlenecek
Yavrum benim çay daveti geldi hemen kabul ettin heç işin yok gibiBir piknik yapıp geldim biraz dinlendim şimdi evi topluyorum.
İş edeceklere edenlere eşlik edebilirim.
Aleyküm selamSelamünaleyküm hanımlar ben yeniyim. Taktiklerinize ihtiyacım var sizi takip edicem
Uzun süredir kullanılmayanları artık kullanılmayacağına kanaat getirip geri dönüşüme veriyorum ben (daha öncede yazmıştım) canım sende net kararlı olup fazlalıkları elden çıkarmalısın. Başka türlü evin rahatlamazSiz nasıl yapıyorsunuz ya ben de mi bu tuhaflık var sadece
Aleykümselam hoşgeldinizSelamünaleyküm hanımlar ben yeniyim. Taktiklerinize ihtiyacım var sizi takip edicem
Tek başına yiyecek sandım . Dokunmasın sonraAnaa gebe kadının lokmasını mı saydın
Geri dönüşüme nasıl veriyorsun abla ?Uzun süredir kullanılmayanları artık kullanılmayacağına kanaat getirip geri dönüşüme veriyorum ben (daha öncede yazmıştım) canım sende net kararlı olup fazlalıkları elden çıkarmalısın. Başka türlü evin rahatlamaz
Aleykümselam hoşgeldiniz
sağol teşekkür ederimNe tatlı telaşlar masallah darısı isteyene olsun bize olsun ins
Haklısın bonusumLimonsuzum bedeni çok darsa nasıl olmuyor diyorsan boyu da kısalmışsa olmaz. Minik kısalmalar tabi evde giyilir de çocuk büyüyen bir canlı zamanla yine olmaz.
Elden çıkar mutlaka üstüne tam olan bir yavruya çok güzel olur
O kadar bereketsiz boş bir gün geçirdik ki uykusuz halsizdım kah uyudum kah uyandım benım ruhum çekik olunca eşim benden beter oluyor boş boş oturduk evde resmen halada kendime gelemedim uzerımde ağırlık varÇok keyifsizim bugün hem gece boyu bacaklarımın ağrısından uyuyamadım hemde biraz bazı şeylerden canım sıkkın bu zamana kadar kendimi çok güçlü sanırdım ama hamileliğim sürekli duygusal iniş çıkışlarla geçiyor
Neyse dedim uykusuz uykusuz kalktım kendim için en azından guzel bir kahvaltı hazırladım.
Patates kızartması
Muzlu pankek
Sucuklu yumurta
Narlı Peynirli cevizli salata yaptım
.
Önce piknik şimdi çay . Sefan olsun bonusumYavrum benim çay daveti geldi hemen kabul ettin heç işin yok gibi