Aile yakın oturunca bi orda bi burdayımÖnce piknik şimdi çay . Sefan olsun bonusum
Bi çıkıp hava alsaydınız ya da sevdiğiniz birinin yanına gitseydiniz. İyi gelirdi belki.O kadar bereketsiz boş bir gün geçirdik ki uykusuz halsizdım kah uyudum kah uyandım benım ruhum çekik olunca eşim benden beter oluyor boş boş oturduk evde resmen halada kendime gelemedim uzerımde ağırlık var
Öyle deme kalk bir la havle çek küçükte olsa bir adım at en basit ne iş varsa onu yapO kadar bereketsiz boş bir gün geçirdik ki uykusuz halsizdım kah uyudum kah uyandım benım ruhum çekik olunca eşim benden beter oluyor boş boş oturduk evde resmen halada kendime gelemedim uzerımde ağırlık var
Aslında niyetlendik ama benım halım hiç yok ayakta duramıyorum bulantım cok bugun niyeyseBi çıkıp hava alsaydınız ya da sevdiğiniz birinin yanına gitseydiniz. İyi gelirdi belki.
Nevresimleri depıstırdım aksama bı makarna var yanına ne yapsam bilemedim sıcak bı corba iyi giderdi aslında belki mıgdemedeÖyle deme kaşk bir la havle çek küçkte olsa bir adım at en basit ne iş varsa onu yap
Tarhana seviyorsan yap içine azıcık varsa zencefil tozu at midene iyi gelirNevresimleri depıstırdım aksama bı makarna var yanına ne yapsam bilemedim sıcak bı corba iyi giderdi aslında belki mıgdemede
2 Aydır bekliyoruz o da yanlış geldi başkasına götürmüşler getirecekler insallahErkenden olması iyi yine yavaş yavaş yaparsın son zamana kalmaz
Hasta hasta he miBende salondaki klimayı söktüm sildim baktım avizeler tozlanmış onlarda aradan çıkıversin birini sildim diyerini silecem şimdi
Belediyenin geri dönüşüm kutuları var oraya koyuyorum. Bazende anneme giderken götürüyorum. Bulundukları yerde muhtara veriyorlar muhtarda ihtiyaç sahibi olanlara teslim ediyor ( kendim kullanacakmış gibi, yıkanmış ve ütülü güzelce paket yapıyorum)Geri dönüşüme nasıl veriyorsun abla ?
Ellerine sağlık canımSaray sarması yapiyorum canım da nasıl kısır istiyor
Sag ol canimEllerine sağlık canım
Saray sarması yapana kısır 10 dakikalık iş kız
Kendime güvenmediğimden hiç yapmadım diyim sanaSag ol canim
Saray sarması zor mu ilk kez yaptım tepsiye döktüm de bakalım inşallah sarmayı becerebilirim
Böyle olabilirdik şapşik (şapşik=kvAile yakın oturunca bi orda bi burdayım