Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün günüm hareketli geçti.
Kahvaltıdan sonra dışarı alışverişe gittik.
alışveriş yaptık.
bebeğin çikolatasını
Aldık.
sonra eve geldik.
Görümcem çocuk odasını gördü.
Hediye getirdi.
kahve içtik.
kayınvalidemgil de geldi.
annem babam da geldi.
tesadüf onlarla da oturduk.
çay yaptım içtik.

O kadar bereketsiz boş bir gün geçirdik ki uykusuz halsizdım kah uyudum kah uyandım benım ruhum çekik olunca eşim benden beter oluyor boş boş oturduk evde resmen halada kendime gelemedim uzerımde ağırlık var
Bi çıkıp hava alsaydınız ya da sevdiğiniz birinin yanına gitseydiniz. İyi gelirdi belki.

O kadar bereketsiz boş bir gün geçirdik ki uykusuz halsizdım kah uyudum kah uyandım benım ruhum çekik olunca eşim benden beter oluyor boş boş oturduk evde resmen halada kendime gelemedim uzerımde ağırlık var
Öyle deme kalk bir la havle çek küçükte olsa bir adım at en basit ne iş varsa onu yap

Bugün yazlık kışlık kiyafetlere giriştim.
O neydi öyle 2 saat sürmüş olamazdi ama olmuştu.
Olanlar olmayanlar ayrıldı başkasına verilecek olanlar ayrıldı.
Minimalizme giderek gardrobunu az ve daha düzenli hale getirdim.
Sonra yatağıma uzandım uyuyakalmışım.

Yeni yeni kendime geliyorum yemek henüz yapmadım Ne yapacağımı da bilmiyorum bu saatten sonra.

Geri dönüşüme nasıl veriyorsun abla ?
Belediyenin geri dönüşüm kutuları var oraya koyuyorum. Bazende anneme giderken götürüyorum. Bulundukları yerde muhtara veriyorlar muhtarda ihtiyaç sahibi olanlara teslim ediyor ( kendim kullanacakmış gibi, yıkanmış ve ütülü güzelce paket yapıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…