Düzenli Evimiz & Hayatımız

yazdan kalma foto ama buna benzer son durum

Aloe vera nın saksısını küçültebilirsin biraz büyük kalmış.
En üstteki kahve mi sanki oda büyük gibi.
Büyük olursa saksılar çiçekler alanı kökle doldurmak için kök geliştirip kendileri yavaş büyüyebilir ilk seneler.
Küçük saksıda daha çok yaprak çıkarır çiçek verirler çok güzel hepsi

Senin yerine de uyuyor minnos
hem de nasıl

zaten ben yataga gıdınce ayak ucum degıl hatta bacak aramda uyuyor resmen. ben dönmesem , uyanmasam sabit saatlerce oyle de uyur.

hatta hastayım ya da haftasonu dıyelım, ben aksama kadar uyusam dıyelım valla wc ve mamaya bıle gıtmıyor bazen. yatıyor öyle

ama onun dısında hıc durmaz, kıpır kıpırdır ama beni yatakta gorunce off düğmesine basıyor sanki :)))

Eridim suan

Bunlarda, benim bahçemin güzelleri ama daha hepsini ekmedik, arsanın yanındaki yeride aldık, etrafını çevirip öyle ekicez de oğlumun keyfini bekliyorum, hangi çit'ten yapacağına karar veremiyo 10 tanede meyve fidanı sipariş verdim bekletiyorum aldığım yerde onlarda gelince dikilecek ler baya büyük aldım 6 yaşında hemen meyve versinler diye

Eklentiler

• 1000053360.jpg
    305,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000053359.jpg
    284,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000053386.jpg
    295,4 KB · Görüntüleme: 21
Maşallah abla çok güzel yazın ne güzel olur

Kırklareli mi burası ne güzel Allah ağız tadı ile yemeği nasip etsin ins

Hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah
bugünde çok işim yok
Akşamdan kalma bulaşıkları yıkadım
Bulaşık makinesi çalışıyor
Yatağımızı topladım
Yatak odasının tozunu aldım
Salonun tozunu aldım
Evi havalandırdım
Oda kokusu sıktım
Banyoları foşurdattım
Robotu açtım o evi süpürdü
Akşama
Kıymalı ıspanak yemeği
Yoğurt
Dünden Tarhana çorbası var
Şimdi Bi markete gidiyorum ne zamandır canımın çektiği Tatlıyı yapmak için eksik malzemelerimi alıcamsonra tatlı yapar yemeğe başlarım daha sonra zaman kalırsa kendime ayırırım günü bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…