- 12 Haziran 2019
- 17.413
- 105.676
- 36
Uyanınca hemen koştur koştur işleri yaptım çünkü kahve içmeye komşumu çağırmıştımZor değil ama tahmin edeyimuyudunnn dimiii şimdi koştur bakalım hangi işi yetiştircennnn akşam oldu akşam
orkide yok burdayazdan kalma foto ama buna benzer son durum
Beyaz atının nalı düşmüştür gelince tekrar uyursunAma gelmedive ben 11.30 da kendi çabalarımla uyandım
aaa tamam kuculteyım saksıAloe vera nın saksısını küçültebilirsin biraz büyük kalmış.
En üstteki kahve mi sanki oda büyük gibi.
Büyük olursa saksılar çiçekler alanı kökle doldurmak için kök geliştirip kendileri yavaş büyüyebilir ilk seneler.
Küçük saksıda daha çok yaprak çıkarır çiçek verirler çok güzel hepsi
O da bıktı bence benim uyku sevdamdanBeyaz atının nalı düşmüştür gelince tekrar uyursun
Bıkmamıştır bıkmamıştırO da bıktı bence benim uyku sevdamdan
Kocam da kocamBıkmamıştır bıkmamıştır
o saate kadar nasıl uyuyosun kız belin ağrımıyo mu ? ben hafta sonları bile çok geç yattıysam oda en fazla 10 a kadar daha fazla yatamıyorumAma gelmedive ben 11.30 da kendi çabalarımla uyandım
Beyaz sabun kokusuBen geldim
Ohhhh.
Valla ağlıcam, temizlik ne güzel şey.
Süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Lavabolar
Wcler
Çocuk odaları düzen
Salon
Mutfak
Her zaman tozu alınmayan yerleri de sildim
Her yer harika beyaz sabun kokuyor
Şimdi yine bir ufak atıştırmalık zamanı, çocukların. Ben değil
Gerçekten öyle. Teslimiyet çok güzelNe güzel bir dua ve örnek Rabbım bize ne kadarda yakın hep yanımızda
Hepimizi Ona layık kullar eylesin
Aynen ya Allah'ım ne büyğkkkne güzel bi tesadüf olmuş hem eski arkadaşınla yeniden görüşmek hemde arabası olması
CanımsınŞaşırmadım sero çok gönülden istedin çünkü çıkarsız sadece Allah rızası için
Yaa ne güzel büyük sevap maşallah bonus hocammmAyy buraya resim atarken bina grubu yazışıyordu bir komşu kızına kuran öğrencek bir yer hoca sordu bildiğimiz yerleri söyledik.
Saatler uymadı kadına üzüldü biraz bi an içimden geçti yazdım özelden ben hoca değilim ama öğretebilirim diye konuştuk anlaştık bi heyecan yaptım
Amin eder eder çıkaran geri de takar
Takamazsan da de ki içerde yatıyordum bi şangırtı çöktü baktım bunlar düşmüşBuda çıktı takamasam akşama yohum