Düzenli Evimiz & Hayatımız

kırmızı olan antoryum dan bendede vardı oda kurudu malesef :KK43: çoksa bana gönder :KK49:
ah hemen :süslü: :süslü: :süslü:

cıcegı yok ama 4-5 saksı cıktı resmen. cogaldıkca

ama beyaz olan yelken cıcegım daha güzel buyudu, kırmızıların yaprakları daha soluk, kurumaya megıllı gıbı duruyor anlamıyorum işte

Ayy buraya resim atarken bina grubu yazışıyordu bir komşu kızına kuran öğrencek bir yer hoca sordu bildiğimiz yerleri söyledik.

Saatler uymadı kadına üzüldü biraz bi an içimden geçti yazdım özelden ben hoca değilim ama öğretebilirim diye konuştuk anlaştık bi heyecan yaptım
Allah zihin açıklığı versin bonusum çok büyük sevaba girersin. Rabbim ecrini kat kat versin ❤️ bende geçmiş zamanda, akşamları iki komşumun çocuklarına bildiklerim ile yardımcı olmuştum. Elhamdülillah Kuran'a geçtiler okuyorlar çok şükür ❤️

Allah zihin açıklığı versin bonusum çok büyük sevaba girersin. Rabbim ecrini kat kat versin ❤️ bende geçmiş zamanda, akşamları iki komşumun çocuklarına bildiklerim ile yardımcı olmuştum. Elhamdülillah Kuran'a geçtiler okuyorlar çok şükür ❤️

Allah en güzel şekilde öğretmeyi nasip etsin 🤲🏻

Yemeğe gittim geldim :kk77:
fikir olur belki yazayım

Karnıyarık
Havuçlu bulgur pilavı
Salata
Cacık
afiyet olsun penyezim , bende dün akşamdan hazırladım patlıcan oturtmayı gidince hemen fırına vericem cacık veya salata yaparım turşumda var yeter bugünlük pazara çıkıcam başka bişe yapamam :KK59:

afiyet olsun penyezim , bende dün akşamdan hazırladım patlıcan oturtmayı gidince hemen fırına vericem cacık veya salata yaparım turşumda var yeter bugünlük pazara çıkıcam başka bişe yapamam :KK59:
Sizede şimdiden afiyet olsun ablaa havuçlu bulgur pilavıda güzeldi :KK56:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-10-25 at 13.15.50 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-25 at 13.15.50 (1).jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 32
  • WhatsApp Image 2024-10-25 at 13.15.50.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-25 at 13.15.50.jpeg
    108,9 KB · Görüntüleme: 25
X