- 24 Mart 2012
- 17.052
- 3.368
- 41
ah hemenkırmızı olan antoryum dan bendede vardı oda kurudu malesefçoksa bana gönder
yok yok bunlar internetten bulduklarımay saksılar gerçekmi ne kadar tatlılar maşallah
Allah zihin açıklığı versin bonusum çok büyük sevaba girersin. Rabbim ecrini kat kat versinAyy buraya resim atarken bina grubu yazışıyordu bir komşu kızına kuran öğrencek bir yer hoca sordu bildiğimiz yerleri söyledik.
Saatler uymadı kadına üzüldü biraz bi an içimden geçti yazdım özelden ben hoca değilim ama öğretebilirim diye konuştuk anlaştık bi heyecan yaptım
Allah zihin açıklığı versin bonusum çok büyük sevaba girersin. Rabbim ecrini kat kat versinbende geçmiş zamanda, akşamları iki komşumun çocuklarına bildiklerim ile yardımcı olmuştum. Elhamdülillah Kuran'a geçtiler okuyorlar çok şükür
amin bonus ne mutlu sana ne büyük sevaba girersinAllah en güzel şekilde öğretmeyi nasip etsin
afiyet olsun penyezim , bende dün akşamdan hazırladım patlıcan oturtmayı gidince hemen fırına vericem cacık veya salata yaparım turşumda var yeter bugünlük pazara çıkıcam başka bişe yapamamYemeğe gittim geldim
fikir olur belki yazayım
Karnıyarık
Havuçlu bulgur pilavı
Salata
Cacık
Sizede şimdiden afiyet olsun ablaa havuçlu bulgur pilavıda güzeldiafiyet olsun penyezim , bende dün akşamdan hazırladım patlıcan oturtmayı gidince hemen fırına vericem cacık veya salata yaparım turşumda var yeter bugünlük pazara çıkıcam başka bişe yapamam
yazdan kalma foto ama buna benzer son durumBeyaz yelken çiçeği
Kırmızı antoryum çok geliyor hediyelik bunlar evet
en sevdiğim şeyakşamda kızıma gidicez annemle çaya davetliyiz bize waffle yapıcakmış
Allah isteyen herkese nasip etsin2024 çok bebek yaptı
Senin yerine de uyuyor minnosbenimkinin yatışa bakın
valla böyle uyumak istiyorum :)))
havalar
sırt ve bel ağrılarım
uykusuzluk
hepsi ben de böyle uyuma etkisi yapıyor bu hafta :)))
o maşallah erkencisin , asıl çıtır kız sensin
sağol canımen sevdiğim şey
afiyet olsun
takılır çok zor değildir abim ikinci el beyaz eşya klima tamir bakım yapıyo onlarda böyle söküp temizliyolar görmüştüm