Kız gelecek banyoda yıkanmayı bekliyor kızın yemeğıni vereyim hemen yıkayayım takayımAmin eder eder çıkaran geri de takar
Nerden aldın abla. Bizde bi yer aldık küçük. Ev yapılamıyormuş bekliyoruz şimdilik. Bende alayım dikerizBunlarda, benim bahçemin güzelleri ama daha hepsini ekmedik, arsanın yanındaki yeride aldık, etrafını çevirip öyle ekicez de oğlumun keyfini bekliyorum, hangi çit'ten yapacağına karar veremiyo10 tanede meyve fidanı sipariş verdim bekletiyorum aldığım yerde onlarda gelince dikilecek ler baya büyük aldım 6 yaşında hemen meyve versinler diye
O da tamam derTakamazsan da de ki içerde yatıyordum bi şangırtı çöktü baktım bunlar düşmüş
Ya çok güzelyok canım biz istanbulda yaşıyoruz , yakın olsun diye gebzenin bi köyünden aldık ,kırklarelinde babamların kocaman bahçesi ve evi var yazın gidip kalıyoruz
Cidden çok güzelmiş kitap hangi yayınAhsenin kitapları geldi çok sevdim ben
Bu Esmaül Hüsna Atlası ben kendim okuycam çok hoşuma gitti Ahsen şu an bunu idrak edemez tabi diğerleri ona göre
Eki Görüntüle 3494773
Eki Görüntüle 3494774
Yat kalk yat kalk çok yaptığım için ağrımaya fırsatı kalmıyoro saate kadar nasıl uyuyosun kız belin ağrımıyo mu ? ben hafta sonları bile çok geç yattıysam oda en fazla 10 a kadar daha fazla yatamıyorum
Bulaşık makinasını boşalttımYatakları topladım
Evi havalandırdım
Bütün evi topladım
Bütün odaları süpürdüm
Heryerin tozunu aldım
Mutfağı topladım dağınık yerleri düzelttim
Tavuk yemeği yaptım
Şimdi devam edicem
Karavan Çocuk ve Puset Yayınları. Kendi satıcısından aldım bendeCidden çok güzelmiş kitap hangi yayın
Bulaşık makinesini boşalttımHayırlı bereketli cumalar olsun inşallah
bugünde çok işim yok
Akşamdan kalma bulaşıkları yıkadım
Bulaşık makinesi çalışıyor
Yatağımızı topladım
Yatak odasının tozunu aldım
Salonun tozunu aldım
Evi havalandırdım
Oda kokusu sıktım
Banyoları foşurdattım
Robotu açtım o evi süpürdü
Akşama
Kıymalı ıspanak yemeği
Yoğurt
Dünden Tarhana çorbası var
Şimdi Bi markete gidiyorum ne zamandır canımın çektiği Tatlıyı yapmak için eksik malzemelerimi alıcamsonra tatlı yapar yemeğe başlarım daha sonra zaman kalırsa kendime ayırırım günü bakalımmm
Tatlı ne yaptınBulaşık makinesini boşalttım
Yemek gözüme az geldi ekstra
kremalı körili makarna yaptım
Erzak dolabını düzenledım bitenleri doldurdum
Paydoss
Piyano kekTatlı ne yaptın