Düzenli Evimiz & Hayatımız

yazdan kalma foto ama buna benzer son durum

Aloe vera nın saksısını küçültebilirsin biraz büyük kalmış.
En üstteki kahve mi sanki oda büyük gibi.
Büyük olursa saksılar çiçekler alanı kökle doldurmak için kök geliştirip kendileri yavaş büyüyebilir ilk seneler.
Küçük saksıda daha çok yaprak çıkarır çiçek verirler çok güzel hepsi

Senin yerine de uyuyor minnos 😀
hem de nasıl

zaten ben yataga gıdınce ayak ucum degıl hatta bacak aramda uyuyor resmen. ben dönmesem , uyanmasam sabit saatlerce oyle de uyur.

hatta hastayım ya da haftasonu dıyelım, ben aksama kadar uyusam dıyelım valla wc ve mamaya bıle gıtmıyor bazen. yatıyor öyle

ama onun dısında hıc durmaz, kıpır kıpırdır ama beni yatakta gorunce off düğmesine basıyor sanki :)))

hem de nasıl

zaten ben yataga gıdınce ayak ucum degıl hatta bacak aramda uyuyor resmen. ben dönmesem , uyanmasam sabit saatlerce oyle de uyur.

hatta hastayım ya da haftasonu dıyelım, ben aksama kadar uyusam dıyelım valla wc ve mamaya bıle gıtmıyor bazen. yatıyor öyle

ama onun dısında hıc durmaz, kıpır kıpırdır ama beni yatakta gorunce off düğmesine basıyor sanki :)))
Eridim suan 🫠🫠

Bunlarda, benim bahçemin güzelleri ama daha hepsini ekmedik, arsanın yanındaki yeride aldık, etrafını çevirip öyle ekicez de oğlumun keyfini bekliyorum, hangi çit'ten yapacağına karar veremiyo 🥰 10 tanede meyve fidanı sipariş verdim bekletiyorum aldığım yerde onlarda gelince dikilecek ler baya büyük aldım 6 yaşında hemen meyve versinler diye 🤗

Eklentiler

• 1000053360.jpg
    1000053360.jpg
    305,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000053359.jpg
    1000053359.jpg
    284,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000053386.jpg
    1000053386.jpg
    295,4 KB · Görüntüleme: 21
Bunlarda, benim bahçemin güzelleri ama daha hepsini etmedik, arsanın yanındaki yeride aldık, etrafını çevirip öyle edicez de oğlumun keyfini bekliyorum, hangi çit'ten yapacağına karar veremiyo 🥰 10 tanede meyve fidanı sipariş verdim bekletiyorum aldığım yerde onlarda gelince dikilecek ler baya büyük aldım 6 yaşında hemen meyve versinler diye 🤗
Maşallah abla çok güzel yazın ne güzel olur 🫠

Bunlarda, benim bahçemin güzelleri ama daha hepsini ekmedik, arsanın yanındaki yeride aldık, etrafını çevirip öyle ekicez de oğlumun keyfini bekliyorum, hangi çit'ten yapacağına karar veremiyo 🥰 10 tanede meyve fidanı sipariş verdim bekletiyorum aldığım yerde onlarda gelince dikilecek ler baya büyük aldım 6 yaşında hemen meyve versinler diye 🤗
Kırklareli mi burası ne güzel Allah ağız tadı ile yemeği nasip etsin ins

Hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah 💕🌸
bugünde çok işim yok
Akşamdan kalma bulaşıkları yıkadım😲✔️
Bulaşık makinesi çalışıyor ✔️
Yatağımızı topladım✔️
Yatak odasının tozunu aldım✔️
Salonun tozunu aldım✔️
Evi havalandırdım✔️
Oda kokusu sıktım✔️
Banyoları foşurdattım✔️
Robotu açtım o evi süpürdü ✔️
Akşama 🍲🍴
Kıymalı ıspanak yemeği
Yoğurt
Dünden Tarhana çorbası var
Şimdi Bi markete gidiyorum ne zamandır canımın çektiği Tatlıyı yapmak için eksik malzemelerimi alıcam🫠sonra tatlı yapar yemeğe başlarım daha sonra zaman kalırsa kendime ayırırım günü bakalımmm 🌼

X