- 8 Aralık 2011
- 43.824
- 152.429
Sanki ben çıkmayan parçalarıda çıkardımtakılır çok zor değildir abim ikinci el beyaz eşya klima tamir bakım yapıyo onlarda böyle söküp temizliyolar görmüştüm
erkekler yapabildiğine göre biz kadınlar anasını ağlatırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki ben çıkmayan parçalarıda çıkardımtakılır çok zor değildir abim ikinci el beyaz eşya klima tamir bakım yapıyo onlarda böyle söküp temizliyolar görmüştüm
erkekler yapabildiğine göre biz kadınlar anasını ağlatırız
Çıkıyordur ya çıkmasa zorlardı zaten çok toz çekiyor muymusSanki ben çıkmayan parçalarıda çıkardım
yazdan kalma foto ama buna benzer son durum
hem de nasılSenin yerine de uyuyor minnos
Eridim suanhem de nasıl
zaten ben yataga gıdınce ayak ucum degıl hatta bacak aramda uyuyor resmen. ben dönmesem , uyanmasam sabit saatlerce oyle de uyur.
hatta hastayım ya da haftasonu dıyelım, ben aksama kadar uyusam dıyelım valla wc ve mamaya bıle gıtmıyor bazen. yatıyor öyle
ama onun dısında hıc durmaz, kıpır kıpırdır ama beni yatakta gorunce off düğmesine basıyor sanki :)))
Maşallah abla çok güzel yazın ne güzel olurBunlarda, benim bahçemin güzelleri ama daha hepsini etmedik, arsanın yanındaki yeride aldık, etrafını çevirip öyle edicez de oğlumun keyfini bekliyorum, hangi çit'ten yapacağına karar veremiyo 10 tanede meyve fidanı sipariş verdim bekletiyorum aldığım yerde onlarda gelince dikilecek ler baya büyük aldım 6 yaşında hemen meyve versinler diye
sağol canım evet çok güzel bide küçük bi ev yapabilirsek süper olucakta kısmet olur inşallahMaşallah abla çok güzel yazın ne güzel olur
Kırklareli mi burası ne güzel Allah ağız tadı ile yemeği nasip etsin insBunlarda, benim bahçemin güzelleri ama daha hepsini ekmedik, arsanın yanındaki yeride aldık, etrafını çevirip öyle ekicez de oğlumun keyfini bekliyorum, hangi çit'ten yapacağına karar veremiyo 10 tanede meyve fidanı sipariş verdim bekletiyorum aldığım yerde onlarda gelince dikilecek ler baya büyük aldım 6 yaşında hemen meyve versinler diye
yok canım biz istanbulda yaşıyoruz , yakın olsun diye gebzenin bi köyünden aldık ,kırklarelinde babamların kocaman bahçesi ve evi var yazın gidip kalıyoruzKırklareli mi burası ne güzel Allah ağız tadı ile yemeği nasip etsin ins
Ayy harikasın bende şimdi eve geçiyorum hızlıca bi temizlik yapmam lazım her yer berbatBulaşık makinesini boşalttım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Tüm evi süpürdüm
Toz aldım
Kurutmaya çamaşır attım
Banyo yıkadım
Kahve içiyorum ️
Bilin bakalım ben yine ne yaptımGeldi yine aynı cümle ile uymaaa uyumaaa ağırlık çöker hadi bismillah de işlerini yap sonra dinlenirsin
prensinin gelip uyandırmasını bekledinBilin bakalım ben yine ne yaptım
Zor değil ama tahmin edeyim uyudunnn dimiii şimdi koştur bakalım hangi işi yetiştircennnn akşam oldu akşamBilin bakalım ben yine ne yaptım
Ama gelmedi ve ben 11.30 da kendi çabalarımla uyandımprensinin gelip uyandırmasını bekledin
Limonsuzzcay uyandın mı ?
Beni uyutmama çabanıza hayran kaldım ama kendimi yine tutamadımBen etiket edecektim tam uyuyan güzel uyandın mı diye Limonsuzzcay