- 2 Ağustos 2013
- 33.962
- 100.707
Aynenolsun oda yedek olsun almışın artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenolsun oda yedek olsun almışın artık
Eskisi de iyiydi yeniyi kaldırdım eskiyle devamSeda dan sonra çöp detayını vermeye başladık
Anladım ablaa
Bi sen bi ben meraklı zaten
Olsun yenilenmiş oldu kız
Benimki Ankarada öyle çılız bir şey olduBende telgraf çiçeğini bile kuruttum
Eşim temizliyordu yıkıyordu ama ben bilmiyorum hiçKızın odasındakı klimayı sileceğim onun üzerinde bir filitreli kısım var onu söken temizleyen var mı
bence oralardan filizlenmiş çoğaltılır herhalde senin kadar bilgim yok ama güzel bişe olduğu belli
Ulan ben de hasta olayım böyle olacaksaAvize baza bitti
Kalkem petek ve kilmayı silem
Şimdi kalkacam bakayım eşimden laf yemeden hal edeyimEşim temizliyordu yıkıyordu ama ben bilmiyorum hiç
egık duruyor, ıyı uzamıyor dıye destek gıbı koydum aslındaYa kalonçe ya yelken çiçeği ya antoryumdur onlar.
Şu cam kenarında uzamış cetvelli olanı anlamadım ne olduğunu
Canım ablam afiyet şifa olsun küsme lütfenaynen penyezim banada demiyo küstüm
Töbe deUlan ben de hasta olayım böyle olacaksa
ben de bundan yokŞunlar güneşi sevmiyor gölgede tutuyorum ona rağmen yaprak uçları kurumuş. Orkidenin yanına koysam direk yanarlar
ben de bundan yok
ama bunlardan var da çiçeği yok
bır suru kök cıktı hepsınden, ayır ayır kac tane saksı oldu :)))
Canımsınn ellerine sağlık aldım içiyorumSana özel bol köpüklü kahve yanında çikolatalı leblebi var afiyet şifa olsun penyez83
çiçeği biliyorum bonusum yani benim hiç olmadı o çiçekten oyüzden öyle dedimHiç görmedin mi abls sen mutlaka görmüşsündür
mesela orkıdem var bır tane. o da 2 senedır hıc cıcek vermediŞunlar güneşi sevmiyor gölgede tutuyorum ona rağmen yaprak uçları kurumuş. Orkidenin yanına koysam direk yanarlar
ben hastane cıcegı dıyorum bunlara :)))Beyaz yelken çiçeği
Kırmızı antoryum çok geliyor hediyelik bunlar evet
kırmızı olan antoryum dan bendede vardı oda kurudu malesef çoksa bana gönderben de bundan yok
ama bunlardan var da çiçeği yok
bır suru kök cıktı hepsınden, ayır ayır kac tane saksı oldu :)))
ay saksılar gerçekmi ne kadar tatlılar maşallahmesela orkıdem var bır tane. o da 2 senedır hıc cıcek vermedi
bir de bunlardan yeni aldım, curuyen ve bos duran saksılar ıcın
alovera var boy atamadı ama ıdare eder yıne de.
kahve cıcegı
para cıcegı
dedıklerınden de var, masam da duran uzun ınce vardı ya, ondna vardı ve kocaman buyudu buyuk saksıyı doldurdu mesela
bır de arkadasların verdıgı bır kac tane var buyuk ama adlarını bılmıyorum