Daha da iyi olur insallahYarılamışsın maşallah
Çok teşekkür ederim canim amin inşallah
Evet ilk çocuk güzel gidiyor çok şükür alıştım ama ilk olunca insanın düzeni bi anda değişiveriyormuş başlarda neye uğradığıma şaşırmıştımşimdi daha iyi şükür
Yıkıldılar
Vardır bir hayır ne diyeyim zor çocuklar için son dk olması kötü olmuşÇocukların servis pürüzü çıktı başka okula kayıt aldırdık daha yakın. inanılmaz üzgünüz inşallah çabuk adapte olurlar
Aynen son anda bozuldular biraz. Dediğin gibi vardır bir hayır.Vardır bir hayır ne diyeyim zor çocuklar için son dk olması kötü olmuş
Kim bilirne saklıdır bundaAynen son anda bozuldular biraz. Dediğin gibi vardır bir hayır.
Şer bildiğimizde hayır vardır bakalım.Kim bilirne saklıdır bunda
Ya bu bir tek bende oluyor sanıyordum. Şuan 3 yıl öncesini özlüyorum ama 3 yıl önce bugün de 3 yıl öncesini özlüyordum saçma bir paradoks
Bu iğrenç bir girdap. Daha eski hep dahayi özlüyor insan.
Bende sadece bende sanıyordum hep geçmiş özlemi. Nasıl bir döneme denk gelmişsek.Ya bu bir tek bende oluyor sanıyordum. Şuan 3 yıl öncesini özlüyorum ama 3 yıl önce bugün de 3 yıl öncesini özlüyordum saçma bir paradoks
Bir de sanki günler 3x olduBu iğrenç bir girdap. Daha eski hep dahayi özlüyor insan.
Kaptık şifayı kuzum
Küçük kızda dün öğleden sonra biraz kırgındı sanırım bir salgına denk geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?