- 27 Ağustos 2023
- 1.518
- 5.363
- 78
- 28
Amin cümlemizinkini Evet biraz zor tabi ama şükürAaa seninde yenidoğan bebeğin var Allah bağışlasın zor değil mii
Benim de 5 aylık olcak
Maşallah sen büyütmüşsün senin de mi ilkti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cümlemizinkini Evet biraz zor tabi ama şükürAaa seninde yenidoğan bebeğin var Allah bağışlasın zor değil mii
Benim de 5 aylık olcak
İnşallah ya evet biraz zor ama geçecek inşallahDaha da iyi olur insallah
Ilk zamanlar zor oluyor ben kızım yürüyene kadar çok zorlandm ama geçti
Ya bu bir tek bende oluyor sanıyordum. Şuan 3 yıl öncesini özlüyorum ama 3 yıl önce bugün de 3 yıl öncesini özlüyordum saçma bir paradoks
Bir de sanki günler 3x oldu
Eskiden sıkılırdım, tekrar sıkılırdım, tekrar sıkılırdım akşama kadar sıkıl sıkıl zaman geçmezdi ne bileyim yaz tatilleri daha uzundu yılbaşından yılbaşına çok uzun bir zaman gibi gelirdi şimdi varya tarih atarken ayları seneleri karıştırıyorum artık
Geçmiş olsunKaptık şifayı kuzum
Kendimi çok hastalık moduna sokmumadan evdeki ilaçlarla atlatmayı düşünüyorum bakalım
Geçmiş olsun efserKaptık şifayı kuzum
Kendimi çok hastalık moduna sokmumadan evdeki ilaçlarla atlatmayı düşünüyorum bakalım
Çok çok geçmiş olsunKaptık şifayı kuzum
Geçmiş olsun ablaKaptık şifayı kuzum
Evet ben bayadir görmedim seniBir görünüp bir kayboluyor gibi oluyorum son zamanlarda ama yoğunluklar bitmiyor. Apartı kapattık bir süre kv ile beraberim evin bitmesine 1buçuk ay kadar kaldı oğlan okula başlayacak bölünmesin diye. 10 gün sonra kardeşimin düğünü var. Bir oradayım bir burda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Düğün zamanı iyi olmuş aslında gölge çocuğu bırakman gerekir falan kolaylıkla geçsin inşallahBir görünüp bir kayboluyor gibi oluyorum son zamanlarda ama yoğunluklar bitmiyor. Apartı kapattık bir süre kv ile beraberim evin bitmesine 1buçuk ay kadar kaldı oğlan okula başlayacak bölünmesin diye. 10 gün sonra kardeşimin düğünü var. Bir oradayım bir burda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum