Bitmez bacım bitmez, kendimi postacı gibi hissediyorum bütün gün dağıtıp bitirsen de sabah kalktığında gene yığılmış oluyorbsil süpür toz al...
Bi türlü detaylı kısma geçemedim.
Elhamdülillah yine de bir gün işler biter inşallah
Hayırla huzurla oturun canımEvet taşındım biraz eksikler var ama olsun zamanla hallederiz
Sen nasılsın hamilelik süreci nasıl geçiyor
Çatlaklar için krem sürmeyi unutma ben sürmedim nasılsa yok diye son 2 hafta kala bir çatladı harita gibi olduHayırla huzurla oturun canım
İyi canım ağrılarım falan oluyor hızla kilo alıyorum ama şükür geçici şeyler
Sağ ol canım Allah razı olsun
İlk doğumda o hatayı yaptım harita oldu şuan ne yapsam boşÇatlaklar için krem sürmeyi unutma ben sürmedim nasılsa yok diye son 2 hafta kala bir çatladı harita gibi oldu
3 yillik evliyimm daha evin her yerini aynı anda tertemiz hiç göremedimBitmez bacım bitmez, kendimi postacı gibi hissediyorum bütün gün dağıtıp bitirsen de sabah kalktığında gene yığılmış oluyorb
Yine de kremle mutlaka yeni çatlak oluşmaz birde düzenli kese ile azalır doğum sonrasındaİlk doğumda o hatayı yaptım harita oldu şuan ne yapsam boş
Bizim küçük ben yine yetişemiyorum ben de 3.5 senelik evliyim aynı3 yillik evliyimm daha evin her yerini aynı anda tertemiz hiç göremedimev büyük yetişemiyorum
Aaa çatlaklara kese mi yapılıyor ilk defa duydum ben de yapayım bari ama tam dikişin üstü çokta bastıramam daYine de kremle mutlaka yeni çatlak oluşmaz birde düzenli kese ile azalır doğum sonrasında
Tam tedavi gibi bir şey uyguluyordum at kılı fırçayla hamile olunca bıraktım senin dedigini deniyim inşallah etkisini görürümYine de kremle mutlaka yeni çatlak oluşmaz birde düzenli kese ile azalır doğum sonrasında
Ailenle olmanın tadını çıkar ev yine temizlenirBizim küçük ben yine yetişemiyorum ben de 3.5 senelik evliyim aynışimdi annemin babamın yanına gidicem bir yandan seviniyorum bir yandan da döndüğümde ki manzara için üzülüyorum
Evet özel fırça ve keselwri de var baya azalıyor benim ilk de değil ikinci doğumda çok catlagim olmuştu azaldıAaa çatlaklara kese mi yapılıyor ilk defa duydum ben de yapayım bari ama tam dikişin üstü çokta bastıramam da
Yarılamışsın maşallahSağ ol canım Allah razı olsun5 aylik
Seninde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
İlk çocuk muydu nasıl gidiyor
Aaa seninde yenidoğan bebeğin var Allah bağışlasınYarılamışsın maşallah
Çok teşekkür ederim canim amin inşallah
Evet ilk çocuk güzel gidiyor çok şükür alıştım ama ilk olunca insanın düzeni bi anda değişiveriyormuş başlarda neye uğradığıma şaşırmıştımşimdi daha iyi şükür
Ahahahahaha kıyamam yaa
4 yıllık evliyim bende hiç görmedim3 yillik evliyimm daha evin her yerini aynı anda tertemiz hiç göremedimev büyük yetişemiyorum
Artı yönleri çok ama zor . Küçük eve geçince büyüğü ararız4 yıllık evliyim bende hiç görmedim
Benimde ev büyük millet büyük ev istiyor ben küçük eve geçmek istiyorum yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?