üretim içinmi eleman arıyosunuz penyezBen iş değişikliği yapmıyorum Elhamdülillah memnunum işimden. 2014 den beri aynı şirketteyim. emekli olana kadar bu şirkette devam inşaAllah
Personel alımı var. Görüşmeleri ben yapıyorum
Evet abla üretime bay bayan eleman alımımız varüretim içinmi eleman arıyosunuz penyez
bizimde işler azaldı en son yılbaşına kadar burdayız,bende iş bakıcam
bazen bir şey geç oluyor ve o zamana kadar bizdeki umut, heyecan, istek kalmıyor belki de budur sizin durumunuz da.Ve..
Çok istediğim birşey vardı.
Büyük ihtimalle olmayacağını öğrenmiştim, o fikre alıştım, kabullendim,olmayıversin, nasip, sana bırakıyorum Allahım, ne olursa artık dedim, saldım...
Bugun, o istek gerçekleşti...
Ve ben sevinemedim.
İnsan beyni çok tuhaf.
Ben gerçekleşmeyeceğine o kadar inanmıştım, kendime mantıklı sebepler buldum ve sahiplendim. Şimdi tekrar isteyemedim.
Öyle saçma bir ruh hali.
Şimdi tekrar kabullenmem gerekiyor sanırım.
İşimi Allaha bırakmıştım. Oldu hamdolsun.
Yeniden ikna olmam da nasip olur inşallah
ay ne güzel ikiz hem de . Allah bağışlasın.10 yaşındalar ikizler
Köpüğün kahvesi var yine
Nemlenip kurumaya geçerken genleşme oluyordur ahşapta böcek değildir siz kurduysaniz biraz vidaları gevşetinYaa kızlar konu açmıştım ama kimse yazmadı
Tyoldan aldığım ahşap çiçekliğim sürekli çıt çıt diye ses çıkartıyor. Tahta kurusu sandım fakat herhangi bir böcek görmedim. Sinir bozuyor artık çıtçıtçıt. Bunu yıkasam olur mu? Bi yardımcı olun şu garibana
Çok teşekkür ediyorum.bazen bir şey geç oluyor ve o zamana kadar bizdeki umut, heyecan, istek kalmıyor belki de budur sizin durumunuz da.
ama her durumda, olmasını istediğiniz şeyi haketmiş yani sahip olmuşsunuz. ve önemli olan da bu bence. gözünüzaydın hayırlısı olsun demek istiyorum bu sebeple.
Allah gönlünüze göre versin, daha geç doğuranlar da var. Nasip, ne diliyorsanız o olsun inşallahay ne güzel ikiz hem de . Allah bağışlasın.
bırbırlerıne benzıyorlar mı.
ıkızler hep hosuma gıtmıstır :))) tup bebek tedavısı oldugum donemde de ıkız olur mu dıye endıse de etmıstım tek basıma bakacagım ıcın. hayırlısı , ne ıkız oldu ne tek derken , 41 yasına geldım ıste ....
Hayırlısı olsunVe..
Çok istediğim birşey vardı.
Büyük ihtimalle olmayacağını öğrenmiştim, o fikre alıştım, kabullendim,olmayıversin, nasip, sana bırakıyorum Allahım, ne olursa artık dedim, saldım...
Bugun, o istek gerçekleşti...
Ve ben sevinemedim.
İnsan beyni çok tuhaf.
Ben gerçekleşmeyeceğine o kadar inanmıştım, kendime mantıklı sebepler buldum ve sahiplendim. Şimdi tekrar isteyemedim.
Öyle saçma bir ruh hali.
Şimdi tekrar kabullenmem gerekiyor sanırım.
İşimi Allaha bırakmıştım. Oldu hamdolsun.
Yeniden ikna olmam da nasip olur inşallah
rica ederim, hatta burda daha güzel haberler paylaşalım inşallah :)))Çok teşekkür ediyorum.
Hayırlı olacak inşallah
Allah gönlünüze göre versin, daha geç doğuranlar da var. Nasip, ne diliyorsanız o olsun inşallah
Benimkiler çift yumurta, benzemiyorlar hiç, birş sarışın biri esmer, birazcık boy farkı da var,bilmeyen anlamaz ikiz olduklarını
Çok zor büyüttüm ben de, sağlık olsun büyüyorlar işte.
Bugun bir heves işlendiler.
Geçti
Canım nasılsın taşınma işleri bitti mi takip edemedimHayırlısı olsun
Allah herşeyi gönlüne göre nasip etsin inşallah
Evet taşındım biraz eksikler var ama olsun zamanla hallederizCanım nasılsın taşınma işleri bitti mi takip edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?