Maraton diyoruz yine de kalkmiyorsunuz ya hu ben gittim geldim yöne gidiyorum. Artık kapıları silme zamanı 2 gündür aklımda. Bu yapılsın ki sıradakiler gelsin.Kalkamadım
Şimdi gittiMutfagi yeniden topla.tekrar gidicek mi eşin kalk maratona gidelim
yanına davet ediyorsun mesela 1 saat iş güç yapılıyor. Sonra gelip buraya yaptıklarımızı yazıyorŞimdi gittibebeği de babasıyla babaannesine yolladım, temizlik perileri geldi yavaştan, başlasam mı?
Maraton ne oluyor bilemedim
Benim aklıma ne zaman iş yapmam gerekse hep Cem yılmaz ve Demet Evgar ın yahşi batıdaki, o karıncalara söyle iyi çalışsınlar sahnesi geliyorGene dağılacak yapma diyen bir film sahnesi vardı o geldi aklıma.
Tamam siz çalışkan karıncalar bu saate bir şey bırakmamışsınızdır kesin, ben tembel karınca kalkim da ev bir adama benzesin bariyanına davet ediyorsun mesela 1 saat iş güç yapılıyor. Sonra gelip buraya yaptıklarımızı yazıyor
Maraton = motive = iş yapma gibi düşün
Kim demiş bitti ohhhoo iyice döktümTamam siz çalışkan karıncalar bu saate bir şey bırakmamışsınızdır kesin, ben tembel karınca kalkim da ev bir adama benzesin bariyalnız bir saatten fazla sürebilir, şimdilik hoşçakalın
15.30 da başlıyorum haydi bismillah
Benim aklıma ne zaman iş yapmam gerekse hep Cem yılmaz ve Demet Evgar ın yahşi batıdaki, o karıncalara söyle iyi çalışsınlar sahnesi geliyorordaki karınca benim
Ben işteyim birazdan çıkıcam ev genel olarak topluydu ama iş güç yapicam yarına iş kalmasınTamam siz çalışkan karıncalar bu saate bir şey bırakmamışsınızdır kesin, ben tembel karınca kalkim da ev bir adama benzesin bariyalnız bir saatten fazla sürebilir, şimdilik hoşçakalın
15.30 da başlıyorum haydi bismillah
Dikkat et yorma kendini dinlenGüzelce yorulup geldim.
Çay içip dinlenicem. Hafif hafif öksürüyorum iki gündür azzzcık göğsüm ağrıyacak gibi sanki inş ağrımaz
Kv hariçBiri gelse bari yaaa kim olsa farketmez ev mis gibiyken
Dinlene dinlene yapıyorum zihnim rahatladı bayaDikkat et yorma kendini dinlen
Efser birlikte temizlik yapmak harika bir şey bugün bir kez daha anladım.Dikkat et yorma kendini dinlen
Ellerinize sağlıkEfser birlikte temizlik yapmak harika bir şey bugün bir kez daha anladım.
Kadın tutmaktan kat kat iyi yeterki o kişiler olsun etrafında.
Benim evde de yapmak istiyorum şu an yorgun olmasam dalıcam
Bende Eşle dostla yardımlaşarak iş yapmayı çok seviyorum ben çok uzun yıllar yaptım ablama anneme görümceme eltime kayınvaldeme yardım ettim ama bu konuda bana destek olan olmadı olanda başıma kalktı minnet duygusuyla benim üzerimde baskı kurmaya çalışınca bende bıraktımEfser birlikte temizlik yapmak harika bir şey bugün bir kez daha anladım.
Kadın tutmaktan kat kat iyi yeterki o kişiler olsun etrafında.
Benim evde de yapmak istiyorum şu an yorgun olmasam dalıcam