Bu ablalar hep mi böyleAblamdayım ama boş durmadım
Bulaşık makinasını boşalttım
Yatakları topladım
Kahvaltı hazırlıycaz ablamın uyanmasını bekliyoruz
Kolay gelsin bonusum bereketli olsunÇamaşır attım makineye mutfağa geldim kahvaltı için.
Akşamdan biraz dağılmış bıraktım 5 kilo barbunya ayıkladım sırtım koptu duramadım daha.
Bi 3-4 kilo daha var onları da ayıklayıp dondurucuya koyucam inşallah
Başkasının evinde de ev sahibi olmak ah limonum erkenci olmanın dezavantajları ben de bu duruma maruz kalıyorumAblamdayım ama boş durmadım
Bulaşık makinasını boşalttım
Yatakları topladım
Kahvaltı hazırlıycaz ablamın uyanmasını bekliyoruz
Aaa yok ablamın günahını almıyım şimdi genelde o yapar, ben yardımcı olurumBu ablalar hep mi böyleBende ablamda kaldığımda uyanmasını bekliyorum. Canını sevdiğim, misafir gibi kalkıp hazır kahvaltı masasına oturuyor
Yok kız sadece bu günlük böyle olduBaşkasının evinde de ev sahibi olmak ah limonum erkenci olmanın dezavantajları ben de bu duruma maruz kalıyorum
Bonusum senin çocukların önüne döksen yapmazlar mı?Çamaşır attım makineye mutfağa geldim kahvaltı için.
Akşamdan biraz dağılmış bıraktım 5 kilo barbunya ayıkladım sırtım koptu duramadım daha.
Bi 3-4 kilo daha var onları da ayıklayıp dondurucuya koyucam inşallah
Bonusum senin çocukların önüne döksen yapmazlar mı?
Mutfağı toparlayıp yemeğini ayarla loramm sonrası kendiliğinden gelirHiçbir plan yapmicam bugün plan yaptıkça bisi çıkıyor kalkamıyorum ise güce
Evet ablam yemeklik ayarladım malzemeleri çıkardım dediğin gibi Mutfaktan bir cikayimMutfağı toparlayıp yemeğini ayarla loramm sonrası kendiliğinden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?