- 8 Aralık 2011
- 44.028
- 153.631
Panik olmayalım resmi bir açıklama yokEki Görüntüle 3466870 doğru değildir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Panik olmayalım resmi bir açıklama yokEki Görüntüle 3466870 doğru değildir inşallah
Sabah Kocaeli haber sayfalarında okudum "karantinaya alındı iddiası" yazıyorEki Görüntüle 3466870 doğru değildir inşallah
Bende herüften haber bekliyorum akşam gelip gelmiyecekleri belli değilEvet ablam yemeklik ayarladım malzemeleri çıkardım dediğin gibi Mutfaktan bir cikayim
Mutfagi yeniden topla. tekrar gidicek mi eşin kalk maratona gidelimKalktım mutfağı topladım tam işim bitti sarı bezi güzelcene koydum tezgaha çat eşim aradı öğlen yemeğine geliyorum diye, hayda baştan öğle yemeği hazırladım, şimdi mutfak yine dağınık, ben dağınık, ev topsuz, ne olacak benim halim böyle bilmiyorum
Belki ihtiyacım olan tek şey
Bir dene fenalaş kızın döksün sır ordaPeki işe yararmı
Evde sarı kola var
Gideyim bir pet şişe bulup keseyimBir dene fenalaş kızın döksün sır orda
Gene dağılacak yapma diyen bir film sahnesi vardı o geldi aklıma.Kalktım mutfağı topladım tam işim bitti sarı bezi güzelcene koydum tezgaha çat eşim aradı öğlen yemeğine geliyorum diye, hayda baştan öğle yemeği hazırladım, şimdi mutfak yine dağınık, ben dağınık, ev topsuz, ne olacak benim halim böyle bilmiyorum
Ne filmi gı benim oGene dağılacak yapma diyen bir film sahnesi vardı o geldi aklıma.
havlular attim yıkanıyorSabah kalkar kalkmaz kahvaltı hazırladım
Bi taraftan Tezgahı toplu tuttum bitti kaldırdım bulaşıkları koydum
makineye çamaşır attim
kuruyanlari kaldırdık çocuklarla
Namaz arasi veriyorum devam ederm inşallah amin
Shortsa düşmüştü senin için aradım tekrar bulamadımNe filmi gı benim o
Pes etme hadi gidelimKalkamadım