- 13 Ağustos 2020
- 15.205
- 85.860
- 548
- 32
Hakkında hayırlısı olsun civcivim hep mutlu olun yavrunlaKızlar uzun bi aradan sonra selamnapiyosunuz nasilsiniz sayfa da eskisi gibi aktif değil sanırım.
Bundan sonra girerim inşallah ben de özledim buraları.
Özellikle dua istemeye geldim kimin duası kabul olur belli olmaz biraz sancılı zamanlar geçirdim geciriyorum inşallah bitecek. Özetle kızımla yeni bi hayat kuruyorum kendime. Dua gruplarına da etiketlerseniz sevinirim bu ara bol bol Esma çekiyorum rahatlatiyo
Sansürü acisim var ki anaa kimmiş o diyeAman maşallahbir gebemiz var eskilerden adı lazım değil baş harfi lora
Yaaa öyle miAman maşallahbir gebemiz var eskilerden adı lazım değil baş harfi lora
Canım sana da hayırlı olsun miniğin sağlıkla kucagina alHakkında hayırlısı olsun civcivim hep mutlu olun yavrunla
Sansürü acisim var ki anaa kimmiş o diye
Kısa bi kalp kriziBalkondayım boynuma böcek geldi sandım ufak bi çırpındım başörtünün oyası gelmiş meğer
Oy noldu ya geçmiş olsun geçmezse yarın bi git penyezim3 gündür hastayım bu sıcakta battaniye altında ter attım durdum. tansiyon 9-6 idi
Şimdi iyiyim çok şükür
güldürmen beniiii gece gece
Ses etmeyin uyuycammmm ben
Sağolasın bonusumOy noldu ya geçmiş olsun geçmezse yarın bi git penyezim
Yaz haatalığı da fena olur ya inş çabuk toparlarsınSağolasın bonusum
Cuma günü gittim acile boğazlarımdan başladı. burun ve göz akıntısı öksürük hapşırma terleme derken yataklık oldum. İlaçlar sprey gargara iyi geldi. Dr dinlen bol sıvı al ve terle dedi.
Üst solunum enfeksiyonu
Sanırım klima ve soğuk yeme içmeden kaynaklı ama salgında varmış.
Şimdi daha iyiyim şükür
Sorma terleyecem diye az daha buhar olup uçacaktımYaz haatalığı da fena olur ya inş çabuk toparlarsın
şimdiden çok geçmiş olsun RABBİM yar ve yardımcınız olsun,sağlıcakla kolaylıkla geçsinYarın ameliyata alınacam hepinizden dua istiyorumselmaetle bitsin anestezi korkum var o bele yapilan iğne özelikle iki defa yaptım agri filan yok yapılırken ama pisikoljik korku herhalde cokkk korkuyorum
geçmiş olsun hayal , nasıl oldun doktora gittin mi ?Kızlar 2 gündür hastayım bende dün boğazım ağrıyordu halsizdim gece ateşim çıktı tir tir titredim üşümektenbugünde full uyudum gözümü açamıyorum resmen
gözün aydın hayrlı olsun , güle güle güzel günlerde oturunŞşşşşşş konteynerdan çıkıyoruz biz ev aldıııııık,artık sansansyonel temizlik ve düzen gündemimle yakında arkanızdayım canlarım
Kızlar uzun bi aradan sonra selamnapiyosunuz nasilsiniz sayfa da eskisi gibi aktif değil sanırım.
Bundan sonra girerim inşallah ben de özledim buraları.
Özellikle dua istemeye geldim kimin duası kabul olur belli olmaz biraz sancılı zamanlar geçirdim geciriyorum inşallah bitecek. Özetle kızımla yeni bi hayat kuruyorum kendime. Dua gruplarına da etiketlerseniz sevinirim bu ara bol bol Esma çekiyorum rahatlatiyo
3 gündür hastayım bu sıcakta battaniye altında ter attım durdum. tansiyon 9-6 idi
Şimdi iyiyim çok şükür
güldürmen beniiii gece gece
Ses etmeyin uyuycammmm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?