- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Allah ferahlık versin canını sıkan ne varsa geçer gider inşallahKendime gelemedim bugün o kadar canım dar ki örgüye başladım sökesim geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah ferahlık versin canını sıkan ne varsa geçer gider inşallahKendime gelemedim bugün o kadar canım dar ki örgüye başladım sökesim geliyor
Evin yanındaki okulu istiyoruz inşallah olur şehirdışı istemiyor o yüzden seçenek aza iniyor yaşadığım yerdeBİlmem esiyor öyle her şey de yazılmıyor insanız.
Tercihleri naptınız nane istediğiniz gibi oldu mu?
Kızlar uzun bi aradan sonra selam napiyosunuz nasilsiniz sayfa da eskisi gibi aktif değil sanırım.
Bundan sonra girerim inşallah ben de özledim buraları.
Özellikle dua istemeye geldim kimin duası kabul olur belli olmaz biraz sancılı zamanlar geçirdim geciriyorum inşallah bitecek. Özetle kızımla yeni bi hayat kuruyorum kendime. Dua gruplarına da etiketlerseniz sevinirim bu ara bol bol Esma çekiyorum rahatlatiyo
Çok teşekkür ederim canım pek iyi geçmedi son 2 sene cehennemden kurtuluyorum diyelim..Sayfa aktif civciv hoş geldin seni merak ettik.
Yeni bir hayat demenden anlaşılıyor bir şeyler Allah güzel günler göstersin hayırlı kapılar açsın yavrun için gözün aydın
Çok teşekkür ederim canım pek iyi geçmedi son 2 sene cehennemden kurtuluyorum diyelim..
Amiiin amiin amiin inşallah sen nasılsın napiyosun canım
Evet canım maalesef olaylar farklı gelişti şu an girmem çok zor girsem bile bikac aydır bakamadım bosa uğraşmış olcam gibi..Aynı civciv ev hali çoluk çocuk.
Sınav topiğne yazmışsın giremiyorsun sanırım hayırlısı olsun inş
Evet canım maalesef olaylar farklı gelişti şu an girmem çok zor girsem bile bikac aydır bakamadım bosa uğraşmış olcam gibi..
Şimdilik onun yerine minik civcivim biraz büyüsün ise gircem sonrasında belki tekrar düşünürüm sınavı..
Nego nerelerde sayfaya ayrıntılı bakmadım dan diye girdim direkt de
Hadi ya iyidir inşallahNego girmiyor uzun zamandır canım.
4 aylık borusu teyzesiNe kadarlık kızın?
Borusu mu teyzesiHadi ya iyidir inşallah
4 aylık borusu teyzesi
Emzirirken yazıyorum idare et Bonus teyzesiiBorusu mu teyzesi
Emzirirken yazıyorum idare et Bonus teyzesii
Canım özet olarak yalan ihanet birsuru manipülasyon. Aslında hep isteyip bi türlü gidemiyordum. Şimdi belki de o yüzden biraz içim rahat.Civcikim ısrar edip sormuyorum sen istediğinde ister burdan ister özelden anlatırsın canım Saricivcivcikcik
Ayyy ben de çok şaşkınım ama doğumdan 20 gün sonra falan direkt eski kilomdaydim vermeye de devam ediyorum ben öyle kolay kilo veren bi insan değilim nasıl oldu anlamadim emzirmek kalori yakiyo tamam da at gibi yiyorum yani bi yandanYerim gafasını
Doğum kilonu verdin mi ula?
Hakkında hayırlısı olsun inşallahCanım özet olarak yalan ihanet birsuru manipülasyon. Aslında hep isteyip bi türlü gidemiyordum. Şimdi belki de o yüzden biraz içim rahat.
Miniğim için üzüldüm böyle buyucegi için ama bi yandan da çok mutluyum karşı tarafın karakteri ona da sirayet etmicek edemicek aynı evde olmadığı için. Nasipte bunu yaşamak varmış.
İnşallah bundan sonra kızımla beraber daha güzelleşir hayatimiz bi aydınlanma geldi şimdi baktığım zaman nasıl katlaniyormusum anlayamiyorum işte biraz da atanamadım psikolojisi beni durdurdu bu yaştan sonra ne yapcam maddi olarak diye. Şimdi farklilasti o düşüncem de Allah herkesin rızkını bi şekilde veriyo vardır bizim de diyorum
Hoşgeldin canım Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın yeni hayat düzenin gönlüne göre hayırlı afiyetli olsun. Kızınla huzurlu günleriniz olsunKızlar uzun bi aradan sonra selam napiyosunuz nasilsiniz sayfa da eskisi gibi aktif değil sanırım.
Bundan sonra girerim inşallah ben de özledim buraları.
Özellikle dua istemeye geldim kimin duası kabul olur belli olmaz biraz sancılı zamanlar geçirdim geciriyorum inşallah bitecek. Özetle kızımla yeni bi hayat kuruyorum kendime. Dua gruplarına da etiketlerseniz sevinirim bu ara bol bol Esma çekiyorum rahatlatiyo
Amin insallahhHakkında hayırlısı olsun inşallah
Hosbuldum canim amiin insallahHoşgeldin canım Rabbim kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın yeni hayat düzenin gönlüne göre hayırlı afiyetli olsun. Kızınla huzurlu günleriniz olsun
Ayyy ben de çok şaşkınım ama doğumdan 20 gün sonra falan direkt eski kilomdaydim vermeye de devam ediyorum ben öyle kolay kilo veren bi insan değilim nasıl oldu anlamadim emzirmek kalori yakiyo tamam da at gibi yiyorum yani bi yandan