Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın abla çok şükür iyiyim hafif öksürük kaldı cumartesi pazar dinlendim. Şimdi işteyimçok geçmiş olsun penyezim , şimdi nasılsın Allah şifa versin rapor alsaydın işe gidebildin mi
Canım Çok geçmiş olsunSağolasın bonusum
Cuma günü gittim acile boğazlarımdan başladı. burun ve göz akıntısı öksürük hapşırma terleme derken yataklık oldum. İlaçlar sprey gargara iyi geldi. Dr dinlen bol sıvı al ve terle dedi.
Üst solunum enfeksiyonu
Sanırım klima ve soğuk yeme içmeden kaynaklı ama salgında varmış.
Şimdi daha iyiyim şükür
Allah yar ve yardımcın olun Rabbim şifa ettsinYarın ameliyata alınacam hepinizden dua istiyorum selmaetle bitsin anestezi korkum var o bele yapilan iğne özelikle iki defa yaptım agri filan yok yapılırken ama pisikoljik korku herhalde cokkk korkuyorum
Selizayyy gözünüz aydın canım yeni evinizde sağlıkla huzurla afiyetle oturun hayırlı uğurlu olsunŞşşşşşş konteynerdan çıkıyoruz biz ev aldıııııık, artık sansansyonel temizlik ve düzen gündemimle yakında arkanızdayım canlarım
Sağolasın efserimmCanım Çok geçmiş olsun
Hoşgeldin civcim Rabbim her güzelliği önüne kolaylıkla getirsinCanım özet olarak yalan ihanet birsuru manipülasyon. Aslında hep isteyip bi türlü gidemiyordum. Şimdi belki de o yüzden biraz içim rahat.
Miniğim için üzüldüm böyle buyucegi için ama bi yandan da çok mutluyum karşı tarafın karakteri ona da sirayet etmicek edemicek aynı evde olmadığı için. Nasipte bunu yaşamak varmış.
İnşallah bundan sonra kızımla beraber daha güzelleşir hayatimiz bi aydınlanma geldi şimdi baktığım zaman nasıl katlaniyormusum anlayamiyorum işte biraz da atanamadım psikolojisi beni durdurdu bu yaştan sonra ne yapcam maddi olarak diye. Şimdi farklilasti o düşüncem de Allah herkesin rızkını bi şekilde veriyo vardır bizim de diyorum
Geçmiş olsun ablacimm daha iyi misin yaa3 gündür hastayım bu sıcakta battaniye altında ter attım durdum. tansiyon 9-6 idi
Şimdi iyiyim çok şükür
güldürmen beniiii gece gece
Ses etmeyin uyuycammmm ben
Herkese musmutlu haftalar
Muharrem ayımiz mübarek olsun içinizden geçen bütün dualar kabul olsun ⚘
Eki Görüntüle 3448959
Oyy canimm sana da çok geçmiş olsun toparlanabildin mi birazKızlar 2 gündür hastayım bende dün boğazım ağrıyordu halsizdim gece ateşim çıktı tir tir titredim üşümekten bugünde full uyudum gözümü açamıyorum resmen
evet salgın var kusma ve ishal tanıdıklarımdam çok kişi yakalandı .Sağolasın bonusum
Cuma günü gittim acile boğazlarımdan başladı. burun ve göz akıntısı öksürük hapşırma terleme derken yataklık oldum. İlaçlar sprey gargara iyi geldi. Dr dinlen bol sıvı al ve terle dedi.
Üst solunum enfeksiyonu
Sanırım klima ve soğuk yeme içmeden kaynaklı ama salgında varmış.
Şimdi daha iyiyim şükür