- 11 Nisan 2007
- 83.049
- 481.988
94 aralık doğumluyum henüz 29
Makinaya bi zarar verir mi peki sence sigorta atmazsa.
Chocolita ile yaşıtsınız ne güzel yaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
94 aralık doğumluyum henüz 29
Bende 94 doğumluyum ama biz 30 olduk ya sero 29 taze bitti94 aralık doğumluyum henüz 29
Bende 94 doğumluyum ama biz 30 olduk ya sero 29 taze bitti
Ya uzatma kablo aldığım kişi kurutma ile çamaşır aynı anda çalışmaz kurutma çok güç harcar sıkıntı olur gibi birşey demiştiBizimki de öyle yanlış hatırlamıyorsam niye sorun olsun ki
Yok ya ben aralıkta bitircem 29 u :)))Bende 94 doğumluyum ama biz 30 olduk ya sero 29 taze bitti
Uzatma kablon kalın ve kaliteliyse bişe olmaz ince olanlar pek iyi olmuyo diye biliyorumYa size bişey soracağım. Çamaşır makinesi ile kurutmanın fişleri aynı uzatma kablosuna bağlı şekilde prize takılı. İki makinayı aynı anda çalıştırsam sıkıntı yaşar mıyım. Bu şekilde kullanan var mıı
Bir kaç kez cadde de konvoy yürüyüş falan yaptılar ama polis hemen dağıtıyor. İnşallah biran önce biter hayırlı bir şekilde.Ay Kayseri de her yer karışık. Sizin şehirler nasıl kızlar. Böyle gelecekten ümitsiz yaşamak beni çok geriyor
Kalın aslında abla denicemUzatma kablon kalın ve kaliteliyse bişe olmaz ince olanlar pek iyi olmuyo diye biliyorum
Akım korumalı uzatma kablosu kullanırsan hiçbir şey olmaz. Benim makineler de öyleYa size bişey soracağım. Çamaşır makinesi ile kurutmanın fişleri aynı uzatma kablosuna bağlı şekilde prize takılı. İki makinayı aynı anda çalıştırsam sıkıntı yaşar mıyım. Bu şekilde kullanan var mıı
ben kullanıyorum bileklik olarak ben faydasını gördüğüme inanıyorum. 15 günde bir toprağa gömmek gerekiyo ama unutuyorum. 2 tane var bende karışık taşlar doğum tarihime göre tavsiye etmişti aldığım kişi şifamtaş istagram sayfasıKızlar bir şey sorucam
Hani şu değerli tılsımlı doğal taşlar varya
Kehribar
Akık
Ametist
Ay taşı
Turkuaz
Yeşim taşı
Gibi bir sürü taş
Bunların kolye yüzük bileklikleri oluyor her birinin bedene etkisi farklı
Sorum şu böyle taslar kullandınız mi faydasını gördünüz mü??