- 11 Nisan 2007
- 83.049
- 481.997
Anlatıp harcamıyoruz tabi.Eki Görüntüle 3446784 @Bonus sende de oluyor mu bu?
Ben de sonra yaparım diye kenara koyduklarım oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatıp harcamıyoruz tabi.Eki Görüntüle 3446784 @Bonus sende de oluyor mu bu?
Yüksek geldi fiyat ama bilemedim de
bence pahalı değil bonus, ben genelde sigara fiyatlarıyla kıyaslarım, bişeyin fiyatını bi paket sigara 66 tl olan bi ülkede bi kitap 275 tl çok değil ne kadar emek var, ne kadar bilgi var ben açıkçası böyle faydalı şeylere verilen paraya hiç acımam275 lira nasıl fiyat
Yok doğru abla ama çok okuyana fazla geliyor ben almadım baktım. Yiyeceklerle kıyaslarım ben debence pahalı değil bonus, ben genelde sigara fiyatlarıyla kıyaslarım, bişeyin fiyatını bi paket sigara 66 tl olan bi ülkede bi kitap 275 tl çok değil ne kadar emek var, ne kadar bilgi var ben açıkçası böyle faydalı şeylere verilen paraya hiç acımam
Dün Başım ağrıyordu telefonu elime almadım
geçmiş olsun efser ,sıcaklardanda olabilir,istanbul yanıyoDün Başım ağrıyordu telefonu elime almadım
Bugünde biraz sersemledimgeçti çok şükür
Makineye çamaşır attım yemek yapacağım
Burası biraz serinledi çok şükür en azında 40 dereceye çıkmıyorgeçmiş olsun efser ,sıcaklardanda olabilir,istanbul yanıyo
İğne iyi geliyor ben günlük yumurta yedikten sonra hiç eksik çıkmadı onu alışkanlık haline getirsen bir daha olmaz inşallahSabah dahiliye de randevum vardı kan ve idrar testi yapıldı. Sonuçları gösterdim işe geldim tekrar.
B12 eksikmiş iğne verdi doktor
Sağolasın canım aslında yumurta yiyorum ama demek ki günlük tüketmeye dikkat etmeliyimİğne iyi geliyor ben günlük yumurta yedikten sonra hiç eksik çıkmadı onu alışkanlık haline getirsen bir daha olmaz inşallah
Geçmiş olsun şifa olsun canım
geçmiş olsun canım , iğne verdiyse baya düşük demekki bana hapını verdi.6 ay kullanıcam ona ilave olarak kan ilacı demir ilacı ve folik asitte verdi marttan beri içiyorum. yarın bizimde sağlık raporları yenilenecek bakalım sonuçlarımda bi fark olucakmı merak ediyorum.Sabah dahiliye de randevum vardı kan ve idrar testi yapıldı. Sonuçları gösterdim işe geldim tekrar.
Dün Başım ağrıyordu telefonu elime almadım
Bugünde biraz sersemledimgeçti çok şükür
Makineye çamaşır attım yemek yapacağım
Sabah dahiliye de randevum vardı kan ve idrar testi yapıldı. Sonuçları gösterdim işe geldim tekrar.
kolestorolün iyise günlük iki tane yeSağolasın canım aslında yumurta yiyorum ama demek ki günlük tüketmeye dikkat etmeliyim
Yukarıda yazdığın mesajını okudum efserimm. Haklısın bazen bildiğimiz şeylerin, üstesinden gelemiyoruz. Çıkardık desekte çıkmamış oluyorlar aklımızdan. Sanada iyi gelsin gideceğin doktor şifa olsun şimdiden
Sabah bi yokladı çok uzatmadı çekti gittiEline sağlık başın da geçmiş
Bu sefer tam iyi olmadan bırakma doktoruSabah bi yokladı çok uzatmadı çekti gitti