- 23 Mart 2022
- 14.160
- 52.900
- 41
Bonusummm ama ben şuan ağlıyorummm çok duygulandım bu fotoyu görünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzelAllah gönlünün muradını versin penyez83 im
Güzel günler göresin sağlıkla
İyi ki seni tanımışım
Eki Görüntüle 3446274
Tam tahmin ettiğin gibi
Aminnnnnn gönül gözü açık bonusumm Yaaa sen benim sevdiğim iki rengimi bile nasıl tahmin edebiliyorsun bayıldım pastayaaaaaAllah gönlünün muradını versin penyez83 im
Güzel günler göresin sağlıkla
İyi ki seni tanımışım
Eki Görüntüle 3446274
Aminnnnn seromm sağolasınİyiki doğmuşun abla Allah'ım iki dünyada da mutluluk huzur hayırlar versin penyez83
Aminnnn hayalimm sağolasınpenyez83 doğum günün kutlu olsun abla mutlu sağlıkla sevdiklerinle birlikte uzun yılların olsun inşallah
Aminnnnnn cikolatammmmm sağolasınDoğum günün kutlu olsun penyez83 imm üzüm pekmezim nice yillarin olsun sevdiklerinle hayırla geçsin inşallah içinden huzur sağlık neşe eksik olmasın gönlünün güzelliği hep bulsun seni
Sağolasın canımpenyez83 doğum günün kutlu olsun nice senelere
Ay çok ağrır tabi. Cikarabildin mi ?Dün parmak diplerim ağrıyor demiştim ya meğer parmak uçlarıma diken batmış
Dün parmak diplerim ağrıyor demiştim ya meğer parmak uçlarıma diken batmış
1 tanesini çıkaramadım diğerlerini çıkardım :))Ay çok ağrır tabi. Cikarabildin mi ?
Yaa şu inşaat eldivenleri varya ondandı aslında ama yolduğum otlar hep şu boncuk dikendendi. :)) aman olsun enerjimi attım toprakta amaBu nasıl eldivendi hiç korumamış mı
Hay Allah ☺Dün parmak diplerim ağrıyor demiştim ya meğer parmak uçlarıma diken batmış
Eki Görüntüle 3446511
Bugün işyeri çok yoğundu. Gün içinde sizlere hızlı hızlı cevap yazmaya çalıştım. belki arada atlamış olduysam diye, tekrar mesaj yazmak istedim
Doğum günümde çok çok mutlu oldummm. İçten samimi mesajlarınız ve resimler ile kalbime dokundunuz. Görmeden, sevilmek tarifsiz bir duygu. Cânı gönülden bugün, hepinizi yanımda hissettim
Rabbim cümlemizin hayatından, sağlığı, sıhhatti, huzuru, mutluluğu, sevgiyi, neşeyi, bereketi eksik etmesin. Sevdiklerimiz ile, hayırlı uzun ömür yaşamak nasip olsun hepimize dostlarım
Allah için hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
günümüzü dua ile taçlandıralım İnşaAllah
Tiniminimavihanim
ezgiisel
Aktif Lora
Efser
papatyamm
aysen-
MssPARE
Pinhan
Bonus
K KurkmantoluS