- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen farklı taslalar bileklik yapılıyor ondan sordum benim alaşım geliyorben kullanıyorum bileklik olarak ben faydasını gördüğüme inanıyorum. 15 günde bir toprağa gömmek gerekiyo ama unutuyorum. 2 tane var bende karışık taşlar doğum tarihime göre tavsiye etmişti aldığım kişi şifamtaş istagram sayfası
Kızlar bir şey sorucam
Hani şu değerli tılsımlı doğal taşlar varya
Kehribar
Akık
Ametist
Ay taşı
Turkuaz
Yeşim taşı
Gibi bir sürü taş
Bunların kolye yüzük bileklikleri oluyor her birinin bedene etkisi farklı
Sorum şu böyle taslar kullandınız mi faydasını gördünüz mü??
aynen canım bak , güvenilir sayfa ürünler sertifikalı geliyo hatta bende bakayım yeni ürünlerine çok seviyorum boncuklu takılarıAynen farklı taslalar bileklik yapılıyor ondan sordum benim alaşım geliyor
Bakayım ablacım o sayfaya
aynen canım bak , güvenilir sayfa ürünler sertifikalı geliyo hatta bende bakayım yeni ürünlerine çok seviyorum boncuklu takıları
Burda profile bakan bir benim sanirimBurayada yazdım genelde profile bakmıyor yazmıyorsunuz diye
Bence bakıyorlar ama belli etmiyorlarBurda profile bakan bir benim sanirim
Burda profile bakan bir benim sanirim
Buraya ve dualar bölümüne günlük bakıyorumBence bakıyorlar ama belli etmiyorlar
Onu nasıl bilceksem :)))Akım korumalı uzatma kablosu kullanırsan hiçbir şey olmaz. Benim makineler de öyle
Bende kullanıyorum bileklik olarak doğum tarihime göre aldım pare. Baş ağrıma iyi geldi.Kızlar bir şey sorucam
Hani şu değerli tılsımlı doğal taşlar varya
Kehribar
Akık
Ametist
Ay taşı
Turkuaz
Yeşim taşı
Gibi bir sürü taş
Bunların kolye yüzük bileklikleri oluyor her birinin bedene etkisi farklı
Sorum şu böyle taslar kullandınız mi faydasını gördünüz mü??
Evet migreni olanlara falan iyi geliyormuş galiba renkli renkli olanlardan alicam kişiye özel yapılan taşlardanBende kullanıyorum bileklik olarak doğum tarihime göre aldım pare. Baş ağrıma iyi geldi.
Taş mı iyi geldi yoksa psikolojik mi bilmiyorum Osmanlıdoğaltaş sayfasından aldım kolyede alıcam
Yüksek geldi fiyat ama bilemedim de275 lira nasıl fiyat