Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3446511
Bugün işyeri çok yoğundu. Gün içinde sizlere hızlı hızlı cevap yazmaya çalıştım. belki arada atlamış olduysam diye, tekrar mesaj yazmak istedim
Doğum günümde çok çok mutlu oldummm. İçten samimi mesajlarınız ve resimler ile kalbime dokundunuz. Görmeden, sevilmek tarifsiz bir duygu. Cânı gönülden bugün, hepinizi yanımda hissettim
Rabbim cümlemizin hayatından, sağlığı, sıhhatti, huzuru, mutluluğu, sevgiyi, neşeyi, bereketi eksik etmesin. Sevdiklerimiz ile, hayırlı uzun ömür yaşamak nasip olsun hepimize dostlarım
Allah için hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
günümüzü dua ile taçlandıralım İnşaAllah
@Tiniminimavihanim
ezgiisel
Aktif Lora
@Efser
@papatyamm
@aysen-
@MssPARE
Pinhan
Bonus
K KurkmantoluS
@Hayalkuran
@Chocolita
@Nane Limon Kabugu
Evet 83 doğumluyum bonusummPEnyezim bebeyim sen 83 lü değil miydin?
Yeni yaş hesaplama krizi kilidi başarıyla açıldı
İnsanın en olgun ve kamil yaşıymış geçende okudum biryerdeEvet 83 doğumluyum bonusumm
40 yaşım bitti vee vedalaştım
E devlete girip çalışma hayatıma baktım orada da yaşım 40 yıl 11 ay 30 gün yazıyor
Yarın sistemde; yaşınız yazan yer 41 olacak
Eki Görüntüle 3446531
Eki Görüntüle 3446511
Bugün işyeri çok yoğundu. Gün içinde sizlere hızlı hızlı cevap yazmaya çalıştım. belki arada atlamış olduysam diye, tekrar mesaj yazmak istedim
Doğum günümde çok çok mutlu oldummm. İçten samimi mesajlarınız ve resimler ile kalbime dokundunuz. Görmeden, sevilmek tarifsiz bir duygu. Cânı gönülden bugün, hepinizi yanımda hissettim
Rabbim cümlemizin hayatından, sağlığı, sıhhatti, huzuru, mutluluğu, sevgiyi, neşeyi, bereketi eksik etmesin. Sevdiklerimiz ile, hayırlı uzun ömür yaşamak nasip olsun hepimize dostlarım
Allah için hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
günümüzü dua ile taçlandıralım İnşaAllah
@Tiniminimavihanim
ezgiisel
Aktif Lora
@Efser
@papatyamm
@aysen-
@MssPARE
Pinhan
Bonus
K KurkmantoluS
@Hayalkuran
@Chocolita
@Nane Limon Kabugu
İyi ki doğdun ablacım iyi kiiii
Sağolasınız canlarpenyez83 iyi ki doğdun şekerden tatlı güneşten parlak çiçekten güzel arkadaşım
Ben bebeymişim sen işe başladığında:))) ne iş yapıyorsun abkaEvet 83 doğumluyum bonusumm
40 yaşım bitti vee vedalaştım
E devlete girip çalışma hayatıma baktım orada da yaşım 40 yıl 11 ay 30 gün yazıyor
Yarın sistemde; yaşınız yazan yer 41 olacak
Eki Görüntüle 3446531
Yaaaa yaş kaçtı senin canımBen bebeymişim sen işe başladığında:))) ne iş yapıyorsun abka
Tak çalıştır, Sigorta atmazsa sıkıntı olmaz. Sigorta atarsa büyük Sigorta takılması lazım. Prizi besleyen Sigorta amperi en az 15 olmalı.Ya size bişey soracağım. Çamaşır makinesi ile kurutmanın fişleri aynı uzatma kablosuna bağlı şekilde prize takılı. İki makinayı aynı anda çalıştırsam sıkıntı yaşar mıyım. Bu şekilde kullanan var mıı
94 aralık doğumluyum henüz 29Yaaaa yaş kaçtı senin canım
Özel sektörde Muhasebe finans birimindeyim
Makinaya bi zarar verir mi peki sence sigorta atmazsa.Tak çalıştır, Sigorta atmazsa sıkıntı olmaz. Sigorta atarsa büyük Sigorta takılması lazım. Prizi besleyen Sigorta amperi en az 15 olmalı.
Bina çok eskimi seromm94 aralık doğumluyum henüz 29
Makinaya bi zarar verir mi peki sence sigorta atmazsa.
Yok abla 7 senelik. Makinaya zarar vermezse sıkıntı yok elektrik de şalter atarsa kaldırırızBina çok eskimi seromm
Çalışınca Sigorta atarsa, makinelere zarar vermez sadece elektrik kesilir
ayy beybimmmm94 aralık doğumluyum henüz 29
Ya Allah Ya bismillah de çalıştırYok abla 7 senelik. Makinaya zarar vermezse sıkıntı yok elektrik de şalter atarsa kaldırırız
Ya size bişey soracağım. Çamaşır makinesi ile kurutmanın fişleri aynı uzatma kablosuna bağlı şekilde prize takılı. İki makinayı aynı anda çalıştırsam sıkıntı yaşar mıyım. Bu şekilde kullanan var mıı