Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bence bizim bilmediğimiz durumlar var birden ilişki kesmek belki farklı şeylere sebebiyet verecekti o protesto edenler provokatör dü bence bile bile yaptılar

Bi.guzel geldi şimdi
Denersen hak verirsin
Bilmediğimiz ne olabilir ki Gönülcümprotesto hakkı herkesin vardır özgürlük varsa.
Binlerce müslüman katledilirken,hatta soykırım varken bize yakışan bu olmalı.
Bi bayanın mavi Marmara'da şehit edilen babanın kızı olduğunu biliyorum.
Böyle bir babanın kızına yakışanı yapmış gayette çirkin bir şey yapmadılar.

Hiç böyle bir grup görmedim ben, şahsiyetleri tanımıyorum.
Ama ben her daim Hüsnü zanla hareket etmeyi severim.
Müslümanların her daim kenetlenmiş olmasını isterim.Ancak bu şekilde güçlü durabiliriz düşmana karşı.

Bu kadar art niyetin olduğu bir ülkede öyle herkese hüsnü zan yapmamız doğru olmuyor işte.

Bizim niyetimiz belli de herkes bizim gibi değil.

Iyi geceler kizlar.ögretmenin olayina cok uzüldüm ya.
Bizim lise zamanımizda hic boyle seyler olmazdı tam ahir zamandayiz.
Öncedende vardı ama kimse duymuyordu diyorlar ama bu kadarda yoktu ya.
Hic bi ögretmen öldürülmüyordu.dünya hiç yaşanacak yer degil ama el mahkum gidene kadar sabir..
Bugün ev temizdi .balkonu yıkadim.
Çocuklarin carsaflarini yıkadim geri yataklarina serdim
Yemek bulasik ocak silme.
Bu günde böyle geçti

Herkes serbest kaliyor canim.canımızı kendimiz koruyacagız.baska yolu yok

Onu serbest bırakan kimse ,kendine yada sevdiği birine bu hareket yapılsaydı serbest bırakirmiydi acaba.tamamen empati duygusu silinmis

Bu kadar art niyetin olduğu bir ülkede öyle herkese hüsnü zan yapmamız doğru olmuyor işte.

Bizim niyetimiz belli de herkes bizim gibi değil.
Ben itikatlı biriyimdir.Öyle her önüne gelene inanmam aksine çok seçiciyimdir.
Kur'an ve sünnet dışında konuşan bir hocayı da şahsîyeti de dikkate almam.
Allah ve resulü ne diyorsa odur.

Bir ailenin hayatını kararttı. Öğretmeni ben de duymadım hiç çocukken de duymadım

Herkes serbest kaliyor canim.canımızı kendimiz koruyacagız.baska yolu yok
Vallahi öyle hatta kadının biri otobüste genç adama oğlunuzu kucağınıza alır mısınız demiş.
Bayan işten çıkmış,ayaği dizi problemliymiş adam kadına tekme tokat yumruk girişmiş.
Bayanın gözü, yüzü berbat bir durumdaydı kaburgalarımda ağrıyor demişti.
O adam serbest bırakıldı ben şok

Aynı araçları biz de sık sık kullanıyoruz insan korkuyor Allaha emanetiz

Gerçekten dısarda falan hic bi erkekle tartısmicaksin.mümkünse yuzlerine bile bakmicaksın.bayana el kalkmaz lafi eskilerde kaldı. Yoksa yumruğu yiyorsun

Şimdi halkin yarisinda var silah.takir takir sokaklarda.
Oo sen bizim buraları görsen Teksas
Bi sakinlik geldi yeni bakandan dolayı.
Yoksa felaket ötesiydi.
Ya sana trajikomik bir şey söylim buranın amiri il sorumlusu narkotikten uyuşturucu çete başı çıktı yakalandı inanmıyorsanız bakabilirsiniz.

Gerçekten dısarda falan hic bi erkekle tartısmicaksin.mümkünse yuzlerine bile bakmicaksın.bayana el kalkmaz lafi eskilerde kaldı. Yoksa yumruğu yiyorsun
Bencede zaman çok çok kötü.
İman elde tutulan kor ateş gibidir efendimiz a.s buyuruyor. Seni yakar öyle bir zaman elde tutması ahir zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…