- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Denersen hak verirsinBence bizim bilmediğimiz durumlar var birden ilişki kesmek belki farklı şeylere sebebiyet verecekti o protesto edenler provokatör dü bence bile bile yaptılar
Bi.guzel geldi şimdi
Toprak kız kahveyi iyi hatırlattınO ne o kahve mi toprak mi
Hiç böyle bir grup görmedim ben, şahsiyetleri tanımıyorum.O grubu takip ediyormuşım ben genç hareketi diye destek olmak için seçim zamanı sapıttılar resmen Filistin adını kullanıp siyasi paylaşımlar çok yaptılar bi soğudum zaten bu olay siyaset kadar çirkin bir şeyle yanyana olamaz.
Hiç böyle bir grup görmedim ben, şahsiyetleri tanımıyorum.
Ama ben her daim Hüsnü zanla hareket etmeyi severim.
Müslümanların her daim kenetlenmiş olmasını isterim.Ancak bu şekilde güçlü durabiliriz düşmana karşı.
Herkes serbest kaliyor canim.canımızı kendimiz koruyacagız.baska yolu yokBugün bir haber gördüm şok oldum aklî yönden engelli bir genci arabanın arkasına bağlamış bir insan kılıklı şeytan.
Yerden sürüklendirip sürttü çakıl taşları vardı hep çokta kötü bir yoldu
Adam serbest bırakılmış her şey mi tuhaf ben anlamadım.
Onu serbest bırakan kimse ,kendine yada sevdiği birine bu hareket yapılsaydı serbest bırakirmiydi acaba.tamamen empati duygusu silinmisBugün bir haber gördüm şok oldum aklî yönden engelli bir genci arabanın arkasına bağlamış bir insan kılıklı şeytan.
Yerden sürüklendirip sürttü çakıl taşları vardı hep çokta kötü bir yoldu
Adam serbest bırakılmış her şey mi tuhaf ben anlamadım.
Ben itikatlı biriyimdir.Öyle her önüne gelene inanmam aksine çok seçiciyimdir.Bu kadar art niyetin olduğu bir ülkede öyle herkese hüsnü zan yapmamız doğru olmuyor işte.
Bizim niyetimiz belli de herkes bizim gibi değil.
Iyi geceler kizlar.ögretmenin olayina cok uzüldüm ya.
Bizim lise zamanımizda hic boyle seyler olmazdı tam ahir zamandayiz.
Öncedende vardı ama kimse duymuyordu diyorlar ama bu kadarda yoktu ya.
Hic bi ögretmen öldürülmüyordu.dünya hiç yaşanacak yer degil ama el mahkum gidene kadar sabir..
Bugün ev temizdi .balkonu yıkadim.
Çocuklarin carsaflarini yıkadim geri yataklarina serdim
Yemek bulasik ocak silme.
Bu günde böyle geçti
Ölmeden neler duyacağiz acabaBir ailenin hayatını kararttı. Öğretmeni ben de duymadım hiç çocukken de duymadım
Vallahi öyle hatta kadının biri otobüste genç adama oğlunuzu kucağınıza alır mısınız demiş.Herkes serbest kaliyor canim.canımızı kendimiz koruyacagız.baska yolu yok
Gazeteci siyasetçi mafya falan olurdu silahlı haberlerdeÖlmeden neler duyacağiz acaba
Dünyanın sistemi çöktü resmenÖlmeden neler duyacağiz acaba
Şimdi halkin yarisinda var silah.takir takir sokaklarda.Gazeteci siyasetçi mafya falan olurdu silahlı haberlerde
Vallahi öyle hatta kadının biri otobüste genç adama oğlunuzu kucağınıza alır mısınız demiş.
Bayan işten çıkmış,ayaği dizi problemliymiş adam kadına tekme tokat yumruk girişmiş.
Bayanın gözü, yüzü berbat bir durumdaydı kaburgalarımda ağrıyor demişti.
O adam serbest bırakıldı ben şok
Gerçekten dısarda falan hic bi erkekle tartısmicaksin.mümkünse yuzlerine bile bakmicaksın.bayana el kalkmaz lafi eskilerde kaldı. Yoksa yumruğu yiyorsunVallahi öyle hatta kadının biri otobüste genç adama oğlunuzu kucağınıza alır mısınız demiş.
Bayan işten çıkmış,ayaği dizi problemliymiş adam kadına tekme tokat yumruk girişmiş.
Bayanın gözü, yüzü berbat bir durumdaydı kaburgalarımda ağrıyor demişti.
O adam serbest bırakıldı ben şok
Oo sen bizim buraları görsen TeksasŞimdi halkin yarisinda var silah.takir takir sokaklarda.
Bencede zaman çok çok kötü.Gerçekten dısarda falan hic bi erkekle tartısmicaksin.mümkünse yuzlerine bile bakmicaksın.bayana el kalkmaz lafi eskilerde kaldı. Yoksa yumruğu yiyorsun