Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok güzel bir sürpriz olmuş canım,duygulandım bak maşallah..
Sohraptan haberin var mı?
O bazen aklıma geliyor hiç konuşmadım uzun zamandır.
Benim de kocam bey sarı kıvırcıkmış çocuklar da kıvırcık doğuyor benim tarafta da var genlerde oğlanda kıvırcıktı çok yakışıyordu kesince düzeldi.
Bi geldiler bana bi ara eşim de bende alalım sıfıra vuralım dedik benim kızın saçlarını çünkü hızlı da uzamıyor
Bütün aile karşı çıktı kardeşlerim vs.şimdi asla elleme diyorlar çok hoş duruyor diyorlar,kaldı öyle kesince düzleşiyor çünkü.
Üçüncü olursa bana çeksin inş.herşeyiyle çok isterim

RAmazan topiğindeki liste sen yoktun hejar geldi sonradan gelen aklıma onu ekledim sen gördün zaten iyi oldu
Şaka yapıyorum canım Allah razı olsun düşünmüşsün Bonus bu konuda çok aktif olmamız lazım.
Avrupa insanın mücadelesine bakınca utanıyorum

Şaka yapıyorum canım Allah razı olsun dükisşünmüşsün Bonus bu konuda çok aktif olmamız lazım.
Avrupa insanın mücadelesine bakınca utanıyorum

Onların tepkisi biraz da kendi devletlerine.
Devletler destek veriyor halk vermiyor.

Böyle bir desteği müslümanlar birleşse yapamazdı Allahın takdiri milyonların kalbinin o tarafa yönelmesi

Evet onu da biliyorum o da bi çeşit sanırım onlar daha da ince oluyor sanki
Evet canım daha ince öyle anladım gördüğüm kadarıyla ama bayağı lezzetli yaa.
Hatta kısırı küçük yapraklarla yeriz bayılırım mesela bir gün deneyebilirsin
Bizimkiler yapar,korelilerde de gördüm yaprağa sarıp birşeyler yeme

Mutfağı topladım

Yarın için kurufasulye koydum pişiyor.
Yarın çanta hazırlığı börek çörek işi var yemek telaşım olmasın dedim.

İlaç yapınca birkaç saksı değişimi falan yaptım toprak ettim ortalığı şimdi onları topluyorum.
Bazen bir an ne kadar çok saksım var diye bi sıkıntı çöküyor içime çok yorulunca sonra birinin yeni çiçeğini yaprağını görüyorum o his nasıl gidiyor anlamıyorum bile

Senin ağzın ne diyir yok eskiye dönmek az bi tıkandık geçecek inşallah öyle düşünelim tam şu an daralmışken alıntıda gördüm bu mesajı

Maşallah hamarat kadın eline sağlık
Her koşulda yemeği düşünen anne sıcaklığı.. evi yuva yapan, yuvayı yemek kokutan..

Biraz duygusallık çöktü üstüme de öhöm

Onların tepkisi biraz da kendi devletlerine.
Devletler destek veriyor halk vermiyor.

Böyle bir desteği müslümanlar birleşse yapamazdı Allahın takdiri milyonların kalbinin o tarafa yönelmesi
Rasullah s.a.v buyurdu ki; bir zaman gelecek sizin sayınız o kadar çok olacak ki demiş.
Sahabi sormuş müslümanların durumunu ama buyurmuş efendimiz etkisi suyun üzerindeki saman çöpü gibi olacak.
Çer çöp gibi..
Su alıp savurabilecek yani iki buçuk milyar müslümandan bahsediyoruz düşünsene etkimiz ise bir hiç çünkü müslümanlar birleşmiyor kenetlenmiyor.
Ahir zaman..
Protesto eden genç bayanlar ticari ilişkiler kesilsin diye,ülkemizde polis memuru tarafından tartaklandı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…