- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Çok güzel bir sürpriz olmuş canım,duygulandım bakCanım hemşom miniğim bize sürpriz yaptı, aslında artık bebek işini rafa kaldırmıştık, hayırlısı diyip yolumuza devam ettik ama nasıl oldu inan anlamadım bile öyleki 8 haftalıktı öğrendiğimde hemde Bingöl de öğrendimbiraz riskli geçti, iğne kullandım 36.haftads da şükürler olsun sağlıkla kucağıma aldım, zaman çabuk geçiyor hemşom, senin kıza da maşallah gözümde canlandı vallahi ne tatlı, Asya kız çok güzel ismi ne güzel kursa gidiyorsun kuzum Rabbim kabul etsin
Valla haklısın benim saçlarımda kıvırcık çok zor bakımıdediğin gibi tek derdimiz bu olsun, sağlıklı güzel günlerini görmek nasip olsun
Rabbim rahmetiyle muamele etsin anneciğine
Hmm anladım canım o zaman rengi farklı birgün görsel atarım buranın yaprağı arka ön açık yeşilimsiCanım bunun altı tüylü değil ama ananemin bahçesinde tüylü olanlar var tadı daha mayhoş rengi daha koyu ama lezzetli oluyor oda
Gazze diyince yüreğime hüzün çöküyor
Aa ben yokumYukarda teheccüd paylaşımına etiket yapmayı unuttum böyle yapim.
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
UcanSupurge
sweetgirlcandy
aysen-
Hayalkuran
Pinhan
Nane Limon Kabugu
HejaR12
Aa ben yokum
Şaka yapıyorum canımRAmazan topiğindeki liste sen yoktun hejar geldi sonradan gelen aklıma onu ekledim sen gördün zaten iyi oldu
Evet onu da biliyorum o da bi çeşit sanırım onlar daha da ince oluyor sankiHmm anladım canım o zaman rengi farklı birgün görsel atarım buranın yaprağı arka ön açık yeşilimsi
Kilabilmeyi çok isterdim ama hala bitmediYukarda teheccüd paylaşımına etiket yapmayı unuttum böyle yapim.
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
UcanSupurge
sweetgirlcandy
aysen-
Hayalkuran
Pinhan
Nane Limon Kabugu
HejaR12
Şaka yapıyorum canımAllah razı olsun dükisşünmüşsün Bonus bu konuda çok aktif olmamız lazım.
Avrupa insanın mücadelesine bakınca utanıyorum
Evet canım daha inceEvet onu da biliyorum o da bi çeşit sanırım onlar daha da ince oluyor sanki
Tepki verirken de hergün onlarca kişinin müslüman olmasıOnların tepkisi biraz da kendi devletlerine.
Devletler destek veriyor halk vermiyor.
Böyle bir desteği müslümanlar birleşse yapamazdı Allahın takdiri milyonların kalbinin o tarafa yönelmesi
Senin ağzın ne diyir yok eskiye dönmek az bi tıkandık geçecek inşallah öyle düşünelim tam şu an daralmışken alıntıda gördüm bu mesajıKızlar ya ben ne güzel toparlaması kendimi yine eskiye dönücem diye korkuyorum. Ev çok dağınık mutfagi zor topladım bir sürü çamaşır katlanicak 2 gündür makine çalıştırmıyorum o derece.
Tepki verirken de hergün onlarca kişinin müslüman olması
Aa cigken miEvet canım daha inceöyle anladım gördüğüm kadarıyla ama bayağı lezzetli yaa.
Hatta kısırı küçük yapraklarla yeriz bayılırım mesela bir gün deneyebilirsin
Bizimkiler yapar,korelilerde de gördüm yaprağa sarıp birşeyler yeme
Aa cigken mi
Maşallah hamarat kadın eline sağlıkMutfağı topladım️
Yarın için kurufasulye koydum pişiyor.
Yarın çanta hazırlığı börek çörek işi var yemek telaşım olmasın dedim.
İlaç yapınca birkaç saksı değişimi falan yaptım toprak ettim ortalığı şimdi onları topluyorum.
Bazen bir an ne kadar çok saksım var diye bi sıkıntı çöküyor içime çok yorulunca sonra birinin yeni çiçeğini yaprağını görüyorum o his nasıl gidiyor anlamıyorum bile
Rasullah s.a.v buyurdu ki; bir zaman gelecek sizin sayınız o kadar çok olacak ki demiş.Onların tepkisi biraz da kendi devletlerine.
Devletler destek veriyor halk vermiyor.
Böyle bir desteği müslümanlar birleşse yapamazdı Allahın takdiri milyonların kalbinin o tarafa yönelmesi