İnşallahYo yo yooo kendimizi bırakmıyoruz Yarın gel dip köşe girelim
ben kırklareliliyim ama istanbulda yaşıyoruz. grubun en büyüğüyüm . 2 tane çocuğum büyükler kızım evli 15 aylık bi torunum var oğlum bekar ben çalışıyorum.Neyi nereye yazacam tam bilmiyorum yeni üye değilim ama aktif kulanmiyorum burayı kimler nereden bu formda memleket yani
çok geçmiş olsun canım annene Allah şifalar versin .Annem çıkmamış dikişlerin biri problem çıkarmış bu hafta başına kadar antibiyotik tedavisi alacak hastanede yengemgil çok yoruldu en azından hafta sonu dinlensinler ben anneme refekat edeyim diye düştüm yola kızlar
Bonusum sabah gördüm etiketiYukarda teheccüd paylaşımına etiket yapmayı unuttum böyle yapim.
penyez83
Tiniminimavihanim
@Chocolita
@Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
@UcanSupurge
@sweetgirlcandy
aysen-
@Hayalkuran
Pinhan
@Nane Limon Kabugu
HejaR12
Çok güzel bir sürpriz olmuş canım,duygulandım bakmaşallah..
Sohraptan haberin var mı?
O bazen aklıma geliyor hiç konuşmadım uzun zamandır.
Benim de kocam bey sarı kıvırcıkmış çocuklar da kıvırcık doğuyor benim tarafta da var genlerdeoğlanda kıvırcıktı çok yakışıyordu kesince düzeldi.
Bi geldiler bana bi ara eşim de bende alalım sıfıra vuralım dedik benim kızın saçlarını çünkü hızlı da uzamıyor
Bütün aile karşı çıktı kardeşlerim vs.şimdi asla elleme diyorlar çok hoş duruyor diyorlar,kaldı öyle kesince düzleşiyor çünkü.
Üçüncü olursa bana çeksin inş.herşeyiyle çok isterim
Ben de ilk geçen misafirde yapmıştım kolay canım biraz aşamalı sadeceMaşallah canın ellerine sağlık çok.gzuel menü
Daha önce taş kadayıf yapmadım hiç kolay mı
Bonusum şimdi gördüm mesajını ben de cuma vakti dua edeyim inşallahYukarda teheccüd paylaşımına etiket yapmayı unuttum böyle yapim.
penyez83
Tiniminimavihanim
@Chocolita
@Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
@UcanSupurge
@sweetgirlcandy
aysen-
@Hayalkuran
Pinhan
@Nane Limon Kabugu
HejaR12
Ellerine sağlıkBen de ilk geçen misafirde yapmıştım kolay canım biraz aşamalı sadece